Meeki Holographic lip gloss

Ik vind lipgloss er mooi uitzien maar er is een nadeel mijn haar blijft er altijd aan plakken. Toch koop ik zo nu en dan nog wel lipgloss want als ik mijn lippen wil laten glimmen vind in lipgloss wel erg mooi. Ik kwam een poosje terug bij de Action een lipgloss van Meeki tegen het zou een holographic lipgloss zijn en dit klonk wel erg leuk vond ik. Ik nam de lipgloss mee en wilde hem graag proberen. Ik testte de lipgloss uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De lipgloss zit op een kaart die roze is gekleurd net als de lipgloss. Ik vind dat het erg fijn dat de make-up bij Action vaak op een kaart zit want zo heb je altijd een ongebruikt exemplaar. De tekst op de verpakking is wit gekleurd. Ik heb de lipgloss in de kleur 379 stardust.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de lipgloss, de tekst staat er in meerdere talen op. De ingrediëntenlijst staat ook op de achterkant van de verpakking vermeld.

De huls van de lipgloss is gemaakt van kunststof. de huls is transparant waardoor je de kleur van de lipgloss mooi kunt zien. De tekst op de huls en de dop waar de applicator inzit zijn beide wit gekleurd.

De lipgloss zou je lippen een glanzend en iriserend effect geven. In de huls zit 8 ml aan lipgloss. De lipgloss zou van kleur veranderen met licht je zou de lipgloss kunnen gebruiken over lipstick heen voor een multidimensionale glanzende finish, ook kun je de lipgloss solo dragen voor een subtiele iriserend effect.

De applicator van de lipgloss is eigenlijk vrij basic en niet bijzonder. Hij heeft een lichte buiging en je kunt eigenlijk prima de lipgloss aanbrengen met de applocator.

Swatchen.

Lipgloss aangebracht op mijn lippen.

Ik ben niet heel erg verrast door de lipgloss, ik had er toch wat meer van verwacht. Ik vind het resultaat erg minimaal als je hem solo draagt, je ziet wel een licht glinsterend effect maar het is niet veel. Ik heb de lipgloss niet geprobeerd over een lipstick, misschien dat het effect dan mooier zou zijn maar voor nu ben ik niet echt enthousiast.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s