W7 Wild eyes eyeshadow palette

Als iemand in mijn stash zou kijken denk ik sommige zouden schrikken van mijn oogschaduw paletten collectie, want ik heb er best wel veel en ik kan het niet laten als ik een mooi exemplaar tegen kom om hem mee te nemen. De afgelopen tijd heb ik wat meer oogschaduw paletten van W7 getest en ik ben toch fan van dit merk. Het wild eyes eyes eyeshadow palette ziet er toch wel heel bijzonder uit vind ik zelf. Ik was erg benieuwd naar dit palette en testte het uit. Ik vertel wat ik van dit palette vind.

Het palette is gemaakt van stevig karton. De print op het palette is gewoon heel leuk want het zijn echt dierenprints. De tekst op het palette is goudkleurig.

De print loopt ook door op de achterkant langs de randen. Op de achterkant staat een afbeelding van de oogschaduw kleuren en ook de ingrediëntenlijst ontbreekt niet achterop.

In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw. Bij het palette zit een dubbelzijdige applicator, onder de oogschaduw kleuren staan de bij behorende namen. Het palette bevat oogschaduw van geperste pigmenten, het palette heeft nude kleuren maar ook felle kleuren. Er zitten matte, gladde, glinsterende en geperste glitter tinten in het palette. In totaal zit er 12 g aan oogschaduw in het palette.

Swatchen:purrr… – jungle – sinful – capture – wild – untamed – carnal – prowl – pursue – fierce – hunting – savage.

ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het weer een mooi palette, de oogschaduw heeft een goede pigmentatie en ik vind het erg leuk dat er verschillen zijn tussen de oogschaduw kleuren zoals matt, glinterend, gladde en geperste glitter tinten. Ik vind wel dat je mooie ooglooks kunt maken met het palette, de oogschaduw is makkelijk te blenden en ook goed op te bouwen. De kleuren zijn misschien niet heel speciaal en zie je misschien ook wel vaker terug komen in andere paletten. Ik ben in iedergeval weer heel blij met het oogschaduw palette en zal er nog vele mooie looks mee maken.

W7 Wild eyes eyeshadow palette €8,95 – O.a. verkrijgbaar bij w7cosmetica.nl.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s