Zwitsal original deodorant spray

Bij Zwitsal denk ik direct aan baby’s en kindjes, die geur die zich bij zich dragen als ze daarmee in bad zijn geweest is zo lekker. Voor volwassene zijn er ook Zwitsal producten zoals een parfum en nu sinds een tijdje ook deodorant. Ik was zelf al een tijdje benieuwd naar de deodorant alleen werd deze toen hij net uit kwam alleen bij Etos verkocht en die heb ik niet in de buurt dus kon hem niet uit proberen. Sinds kort worden de deodoranten ook verkocht bij Kruidvat en een paar weken terug was de deodorant in de aanbieding voor €1,99, voor mij de uitgelezen kans om hem uit te proberen. Ik vertel wat ik van de deodorant vind.

 

De deodorant zit in een standaard verpakking maar valt wel op door de kleuren combinatie want deze is geel met wit. Typisch Zwitsal kleuren. De deodorant is verkrijgbaar in twee varianten namelijk poederzacht en original daarnaast is er ook een variant in een roller. Ik heb de original variant.

Achterop de bus staat wat meer informatie over de deodorant en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld. Er zit geen alcohol in de deodorant dus heel zacht voor de huid.

De deodorant belooft de natuurlijke geur van Zwitsal te hebben en ook zacht en mild. Er zit 100 ml deodorant in een bus en zou net zolang meegaan als een deodorant van 200 ml omdat de deodorant een compressed formule heeft. De bus heeft gewoon een spraydop waarmee je de deodorant aanbrengt. Ook zou de deodorant 24 uur frisheid geven.

Ik vind de deodorant lekker ruiken want hij heeft de typische Zwitsal geur, ik vind hem wel wat te mild want ik hou zelf wel van een geurige deodorant. Hij houd me niet heel fris want ik zweet toch door de deodorant heen dus voor mij is de 24 uurs frisheid niet haalbaar. Ik heb ruik de deodorant nog wel lichtjes als ik geslapen heb maar het is minimaal. Voor mij is de deodorant gewoon niet zo geschikt want ik heb een deodorant nodig die toch meer de zweetgeur opvangt.

Zwitsal original deodorant spray €3,99 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s