Lottie London X laila loves glitter eyeliner

Mijn ooglook is niet af zonder eyeliner en gebruik dit dan ook dagelijks. Over het algemeen gebruik ik alleen maar zwarte eyeliner dus gekleurde eyeliners zijn best wel een beetje buiten mijn comfortzone. In de x lailaloves collectie van Lottie London zitten drie gekleurde eyeliners, ik was wel erg benieuwd of hier een mooie ooglook mee te maken zou zijn. Ik testte de drie kleuren uit en vertel wat ik ervan vind.

De huls is gemaakt van kunststof en heeft een ombré effect, hij loopt over van roze/rood naar oranje en de tekst is geel oranje gekleurd. De verpakking past helemaal bij de andere producten uit deze collectie.

Het zijn glitter eyeliners en er zit 3 ml aan eyeliner in de hulzen. Je zou je ogen een serieuze glans geven met de glitter eyliners. De glitters liners zouden een attitude aan je ogen toevoegen, ook zou je een vleugje glans aan je wimperlijn kunnen geven.

De eyeliners hebben de namen champagne, pink diamonds en rich gekregen.

De applicator die bij de eyeliner zit is niet standaard want het is eigenlijk een soort van lipgloss eyeliner die dan alleen wat dunner is. Ik heb zelf liever een gewoon smal kwastje want ik vind een flock applicator niet heel erg handig voor een eyeliner.

Swatchen:Champaghne – pink diamonds – rich

Champagne

Eyeliner aangebracht.

Pink diamonds

Eyeliner aangebracht.

Rich

Eyeliner aangebracht.

Ik ben niet echt enthousiast over de eyeliners, ik vind ze niet echt pigmentvol en ook zie ik ze niet terug in mijn ooglook, de champagne kleur zie ik nog wel maar vind het niet echt een toevoeging. Ook de applicator vind ik niet fijn voor een eyeliner, voor een lipgloss is het perfect maar niet om een eyeliner mee aan te brengen want je kan er niet nauwkeurig mee werken. Ik zou de eyeliners zeker niet aanraden want ik ben er niet echt blij mee.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s