Lottie London X laila loves lip balm

Ik heb wel eens horen zeggen dat lippenbalsem verslavend kan zijn, of dat dit nu echt waar is of een fabeltje daar zijn de meningen over verdeeld. Ik ben in iedergeval heel erg blij met de uitvinding van lippenbalsem want mijn lippen zijn vrij snel droog en hebben echt wel verzorging nodig. Lippenbalsem die ook een kleurtje geven vind ik ook ideaal want zo kun je op de dagen dat je graag een lipkleur wil dragen maar je lippen zijn uitgedroogd een getinte lippenbalsem gebruiken. In de x laila loves collectie van Lottie London zitten twee van deze lippenbalsems. Ik testte ze beide uit en vertel wat ik ervan vind.

De verpakking is heel erg tof! De huls is gemaakt van kunststof en heeft een ombré effect, de huls loopt over van roze/rood over in oranje. De tekst op de huls is geel/oranje. De hulzen zijn beide hetzelfde dus je kunt ze moeilijk uit elkaar houden.

Onderop de hulzen staan de namen van de lippenbalsems. De lippenbalsems hebben de namen i’m blushing en pucker up gekregen. Op de huls is verder geen informatie te vinden over de lippenbalsem, wel staat er meer informatie op de website van Lottie London.

In de lippenbalsems zit een glitter verwerkt. De lippenbalsems bevatten hydraterende boters en zou heel erg makkelijk over de lippen glijden. De lippenbalsems hebben veranderen van tint door de natuurlijke ph waarde van je lippen, dus de kleuren kunnen bij iedereen anders uitpakken omdat niet iedereen dezelfde ph waardes heeft. De lippenbalsems zijn gluten vrij en ook nog vegan.

Swatchen:i’m blushing en pucker up

Lippenbalsems aangebracht op mijn lippen.

Ik moet eerlijk zeggen dat de lippenbalsems niet echt een aangename geur hebben en ik ben nou eenmaal iemand die ruikt aan make-up producten. Ik vind de lippenbalsems zelf wel fijn, ze voelen fijn aan op mijn lippen, ik vind de lippenbalsems niet persé vet. Ik heb wel het idee dat mijn lippen verzorgd worden met de lippenbalsems. De kleur die de lippenbalsems geven is niet heel fel maar wel gewoon mooi en subtiel, je ziet zeker dat er kleur vanaf komt. Het is natuurlijk vooraf niet te bepalen hoe de kleur uitkomt op je lippen omdat het aan de ph waarde van je lippen ligt dus eigenlijk is het gewoon een verassing.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s