Catrice Lashes to kill sexy volume mascara

Ik ben dol op mascara’s en heb er best wel wat in mijn stash want in vind het leuk om toch bijna dagelijks weer een ander te gebruiken. Een groot favoriet zijn de lashes to kill mascara’s van Catrice. De laatste tijd heeft Catrice er heel wat uitgebracht en tot nu toe beviel elk exemplaar mij goed. De sexy lashes variant had ik nog niet geprobeerd en ik was erg benieuwd naar dit exemplaar. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De huls van de mascara is net zo breed als de andere exemplaren. De huls is zwart en word gekenmerkt door roze. De tekst is een combinatie van roze, wit en zilver.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de mascara, de tekst staat er in het engels en duits op. De tekst staat erop in het roze. De ingrediëntenlijst staat niet op de huls maar wel op de website van Catrice.

De mascara zou direct lengte, krul en volume geven. De mascara zou een diepzwarte textuur hebben en de kleurnaam is ook 010 intense black. Ook zou de mascara long-lasting zijn. De mascara is compleet vegan en dierproef vrij.

De mascara heeft een vezel borstel in een zandloper vorm. Ik vind dit soort borsteltjes zelf heel erg fijn want ik ben zelf niet geen fan van plastic borsteltjes. Het borsteltje heeft echte haartjes met een middel lengte.

zonder mascara en met mascara.

Ik ben wel weer erg blij met deze mascara, ik vind het resultaat van mijn wimpers erg mooi. Het is niet heel veel lengte wat mijn wimpers krijgen maar ik zie zeker wel verschil of ik de mascara draag of niet. Ik had wel wat moeite om de mascara van mijn wimpers te verwijderen dus het long-lasting gehalte is hoog als je het mij vraagt. Ik vind de mascara eigenlijk net zo fijn als de andere mascara’s uit de lashes to kill lijn en heb nog geen favoriet omdat ik niet kan kiezen. Ik ben heb er weer een fijne mascara bij in iedergeval.

Catrice Lashes to kill sexy volume mascara €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s