Catrice Pro next gen nudes slim eyeshadow palette

Catrice heeft al vele soorten oogschaduw paletten in het assortiment gehad en ik heb gemerkt dat ze de laatste jaren eigenlijk wel verbeterd zijn ten opzichte van eerdere uitgebrachte varianten. De pro slim eyeshadow paletten werden een tijd geleden toegevoegd aan het assortiment en ik heb er eerder al een variant van getest en die beviel mij erg goed dus ik was ook erg benieuwd naar de next gen nudes variant. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het palette is gemaakt van karton en heeft wel een beetje een nude kleur. Het palette voelt wel lekker stevig aan en vind het leuk dat er ook wat oogschaduw vegen op de voorkant. De tekst op het palette is zowel goud kleurig en wit.

Het palette heeft de naam 010 courage is beauty gekregen. Achter op het palette staat wat meer informatie over het palette, ook vind je de ingrediëntenlijst staat achterop. Ik vind het ook wel leuk dat de oogschaduw vegen van de voorkant ook terug komen achterop en bovenop het palette.

In de deksel van het palette zit een spiegel dat vind ik een fijn extraatje. Ook die oogschaduw vegen van de voorkant zie je terug rondom de spiegel dus dat is leuk gedaan. In het palette zitten veertien oogschaduw kleuren die hoog gepigmenteerd beloven te zijn de tinten zouden rooskleurig zijn en zowel metallic, glinsterende en matte finishes hebben. Onder de oogschaduw kleuren staan de namen van de kleuren. In totaal zit er 10,6 g aan oogschaduw.

Swatchen:basic – subtle – vision – love – masterpiece – provocative – classy – beauty – passionate – woble – bold – dramatic – instinct – brave.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben verrast door het palette. Zodra je op een palette nude ziet staan verwacht ik zachte kleuren maar eigenlijk heeft dit palette een combinatie van zachte en fellere kleuren. De oogschaduw brengt makkelijk aan en is goed op te bouwen, ook het blenden van de oogschaduw gaat super makkelijk en dat maakt een ooglook maken gewoon makkelijker. Ik vind het leuk dat er variatie inzit qua finishes. Ik vind het zeker geen doorsnee nude palette en vind hem zelf erg fijn.

Catrice Pro next gen nudes slim eyeshadow palette €9,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s