XOXO makeup for rebels Shiny lipsticks

Een tijdje geleden kwam ik lipsticks tegen van Xoxo makeup for rebels tegen, ik had nog nooit van dit merk gehoord en er waren ook alleen lipsticks en een mascara verkrijgbaar van dit merk. Ik ben dol op lipsticks en ik vond ze er ook goed uitzien zo op het eerste gezicht. Er waren drie kleuren verkrijgbaar en ik besloot ze alle drie mee te nemen want ik was er nieuwsgierig naar de lipsticks. Ik testte de lipsticks uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De lipsticks zijn verpakt op een kaart. De kaart is zwart en heeft onder de lipsticks de tekst xoxo staan in de kleur van de lipstick. De lipsticks zijn goed geseald in ieder geval en zo heb je zeker een nieuw exemplaar. Ook de kleurnaam van de lipstick staat op de verpakking en de tekst is wit gekleurd.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de lipstick. De tekst staat er in meerdere talen op. De ingrediëntenlijst staat ook achterop de verpakking vermeld.

De huls is gemaakt van plastic en voelt niet heel stevig aan. De hulzen zijn allemaal hetzelfde maar aan de onderkant zie je de lipstick zitten dus zo kun je de kleuren onderscheiden. De dop heeft een zwarte kleur gekregen en de tekst is wit.

Onderop de lipsticks staan de namen ook nog een keer gedrukt, ik vind dit persoonlijk erg handig want je hebt er niet zoveel aan als het alleen op de verpakking staat. De lipsticks hebben de namen 330 desire, 331 maroon en 332 merlot gekregen.

De lipsticks bevatten vitamine E. De lipsticks zouden de lippen voeden en je lippen ook een rijke verleidelijke kleur geven. Het merk xoxo makeup for rebels zou onderdeel zijn van het merk Meeki waar Action ook meerdere producten van verkoopt.

Swatchen: 330 desire – 331 maroon – 332 merlot

Lipsticks aangebracht op mijn lippen:330 desire – 331 maroon – 332 merlot

Ik ben heel erg tevreden over de lipsticks ze voelen heel fijn aan op mijn lippen en brengen makkelijk aan. Ik voel duidelijk dat ze ook een verzorgende werking hebben want mijn lippen voelen ook verzorgd aan en hebben een mooie kleur. De lipsticks blijft ook redelijk goed zitten maar moet wel bijgewerkt worden namate je eet en drinkt maar dat vind ik zelf niet heel erg. De lipsticks hebben een shiny finish. Het zijn low budget lipsticks met een goede werking en mooie kleur, ik ben in ieder geval fan.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s