Essence Hello good stuff! face primer

Toen Essence kwam met een trend editie die volledig uit natuurlijke ingrediënten bestond was ik hier laaiend enthousiast over, ik was dan ook erg blij dat er in het vaste assortiment ook producten kwamen met natuurlijke ingrediënten. Één van die producten was een face primer en ik was heel erg benieuwd of deze primer ook zo goed zou bevallen als eerdere producten uit de trend editie die ik testte. Ik testte de face primer uit en vertel wat ik hiervan vind.

De primer zit in een tube en die heeft een licht roze kleur, ook zijn er groene accenten aangebracht op de tube en staat het welbekende plantje voorop. De tekst op de tube is een combinatie van zwart en wit. Ik vind de tube wel onderscheidend van andere face primers die in mijn stash zitten.

Achterop de tube staat wat meer informatie over de primer en ook de ingrediëntenlijst. De tekst is overigens wel erg klein en heeft een groene met witte kleur. Ik heb zelf wat moeite om echt te ontcijferen wat er nou precies op staat. In grotere letters op de achterkant staat dat de primer geen siliconen, parabenen, microplastics deeltjes, olie en mineralen bevat.

De primer zou de huid intensief voeden en je make-up lang op zijn plek houden. In de primer zit natuurlijke hennep zaad olie, aloë vera extract, glycerine en hyaluronzuur. Deze ingrediëntenlijst zou ervoor zorgen dat de primer intensief voed en ook snel in de huid trekt. Het resultaat zou zijn een perfect verzorgde en verfriste huid met een subtiele gloed die je foundation optimaal tot zijn recht zou laten komen. In de tube zit 30 ml aan primer.

De verpakking heeft een kleine opening waardoor er niet heel veel product in één keer uitkomt. Ik vind dit zelf altijd er prettig want dit voorkomt product verspilling en ik gebruik zelf liever niet meer dan nodig is.

Swatchen.

Ik ben heel erg blij met deze face primer, allereerst werd ik al heel blij van de geur want die bracht me direct terug naar de trend editie die eerder uitgebracht werd. De structuur van de primer voelt heel fijn aan en brengt lekker aan op het gezicht en trekt fijn in. Heb wel echt het gevoel dat mijn gezicht word verzorgd met de primer. Het is erg fijn dat ook voor mensen met een gevoelige huid dit product heel erg geschikt is omdat het met natuurlijke ingrediënten gemaakt is. Ik vind het een hele goede zet van Essence om producten met natuurlijke ingrediënten in het vaste assortiment op te nemen, ik ben in ieder geval fan van deze primer.

Essence Hello good stuff! face primer €3,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s