Catrice The matte cocoa collection eyeshadow palette

Ik ben zelf groot fan van de collection oogschaduw paletten van Catrice. Elke keer als er een nieuw palette word aangekondigd in deze collectie ben ik erg benieuwd naar weer de nieuwe varianten en eigenlijk test ik ze ook altijd wel uit. Het the matte cocoa collection eyeshadow palette is een heel mooi palette met wat neutrale kleuren maar ook wat donkerdere kleuren erin. Ik vond de kleuren er echt heel mooi uitzien en was erg benieuwd naar dit palette. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het palette is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel. Je kunt gelijk de oogschaduw in het palette al zien en je ziet ook direct of de kleuren je aanspreken of niet. De tekst op het doosje is goudkleurig en dit matcht heel erg mooi bij de kleuren van de oogschaduw vind ik persoonlijk.

Het palette heeft de naam 010 chocolate lover gekregen. Achterop het palette staat wat neer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst staat vermeld. Voorheen stond er op de achterkant van dit soort paletten ook nog een tutorial voor een oogschaduw look maar die is op dit palette niet afgebeeld.

In het palette zitten negen kleuren oogschaduw en daar zitten dan ook een base en highlighter kleur bij. De oogschaduw kleuren hebben een nieuwe formule gekregen. De oogschaduw beloofd hooggepigmenteerd te zijn en ook langhoudend. In het palette zitten matte en glinsterende kleuren. Ook is het palette vegan en vrij van microplastic deeltjes. In totaal bevat het palette 9,5 g aan oogschaduw.

Swatchen.

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik ben heel erg blij met het palette, het pigment van het palette is echt heel erg mooi en de oogschaduw blend goed in. De kleuren zijn misschien vrij basic maar toch vind ik ze wel bijzonder en heel erg mooi. Het is leuk dat er zowel shimmer als matte kleuren in het palette zitten waardoor de ooglook net nog wat interessanter word vind ik persoonlijk. Ook de formule van de oogschaduw vind ik erg fijn.

Catrice The matte cocoa collection eyeshadow palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s