L’oréal Air volume mega mascara

De laatste tijd komen er een heleboel nieuwe mascara’s uit. Ik ben vaak benieuwd naar de mascara’s maar ze zijn veelal best wel prijzig want ik ben heel eerlijk achttien euro voor een mascara neerleggen doe ik gewoon niet. Gelukkig worden nieuwe mascara’s vaak aangeboden met flinke korting en dan gun ik het mezelf wel om eens een duurdere mascara te kopen. Één van de nieuwere mascara’s die op de markt is gekomen is de air volume mega mascara van L’oreal. Deze mascara zou je wimpers naar een nieuwe hoogte brengen. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

Een groot pluspunt bij luxere mascara’s in de gesealde verpakking, bij de goedkopere merken liggen mascara’s los in de schappen en heb je kans dat deze al is open geweest. Bij een gesealde mascara weet je zeker dat hij dicht zit. Ik vind de verpakking wel vrolijk er is gebruik gemaakt van mooie kleuren en er staat zelfs een voor en na afbeelding bij zodat je een beetje ziet wat de mascara zou moeten doen.

Achterop de verpakking staat dat 84% van de testers vind dat de mascara de wimpers lichter laat aanvoelen, een zachte borstel heeft en dat de mascara makkelijk een extreem volume geeft. Ook de ingrediëntenlijst van de mascara staat achterop de verpakking.

De mascara huls heeft een rosé gouden kleur wat er heel mooi uitziet. De tekst op de mascara huls is zwart. De huls heeft een wat plattere vorm dan de meeste mascara’s die ik ben tegen gekomen dus dat onderscheid de verpakking zeker van andere mascara’s.

Achterop de huls staat het merk L’oreal vermeld. Dit is trouwens de normale variant van de mascara, er is ook een waterproof variant en die is te herkennen aan een blauwe huls met roze dop.

De mascara zou een heavy volume geven die heel licht aanvoelt. Ook zou je ooglook de hele dag mooi blijven zitten. De mascara zou heel geschikt zijn voor contactlens dragers en is hyperallergeen en parfum vrij. In de huls zit 9,4 ml aan mascara. De mascara heeft een heel aangename geur niet zo’n typische mascara geur.

Het borsteltje is niet heel spannend, ik ben wel blij dat het borsteltje echte haartjes heeft en niet van plastic is. Het borsteltje heeft korte haartjes en neemt veel product op wat ik altijd wel een goed teken vind.

zonder mascara en met mascara.

Ik ben aangenaam verrast door de mascara, allereerst is de geur heel aangenaam die de mascara heeft en dat is altijd een pluspunt. Daarnaast merk ik dat het aanbrengen van de mascara heel makkelijk gaat met het borsteltje en met twee laagjes al heel veel verschil ziet op je wimpers. Je kunt de laagjes uiteraard opbouwen voor nog meer volume. Ik vind echt dat de mascara doet wat hij beloofd want mijn wimpers hebben echt lekker veel volume gekregen en je voelt de mascara inderdaad eigenlijk niet op je wimpers zitten. Ik vind de mascara een dikke aanrader.

L’oréal Air volume mega mascara €17,99 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s