Mua 15 shade palette colour burst

Felle oogschaduw kleuren je houd ervan of totaal niet. Ik ben de laatste jaren aan het experimenteren met diverse kleuren oogschaduw zo ook felle kleuren. Het zijn vaak geen kleuren voor dagelijks gebruik maar af en toe vind ik het heel erg leuk om een felle ooglook te maken. Ik heb een aantal oogschaduw paletten met felle kleuren maar soms lijken kleuren in een palette super fel en zijn ze daadwerkelijkheid op de oogleden gewoon nog heel erg zacht. Ook Mua heeft een oogschaduw palette met wat fellere kleuren in het assortiment en ik was wel benieuwd hoe deze kleuren zouden uitvallen op mijn ogen. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.kl

 

Het palette is gemaakt van kunststof en is typisch Mua, eigenlijk zijn al hun paletten qua vorm en verpakking wel gelijk. Het palette heeft een transparante deksel en een zwarte onderkant, je kunt al mooi de oogschaduw kleuren in het palette door de deksel heen zien. De tekst op het palette is zilverkleurig.

Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld. Ook staat er een afbeelding van de oogschaduw kleuren achterop het palette gedrukt. Het palette is niet op dieren getest en ook vegan.

In het palette zitten vijftien kleuren oogschaduw en in totaal zit er 12 g aan oogschaduw in het palette. De oogschaduw kleuren hebben een zachte en zijdeachtige afwerking. Om echt nog heftigere looks te maken kun je de kleuren ook met elkaar mengen om nog heftigere kleuren te creëeren en je kunt meerdere lagen aanbrengen om de kleuren op te bouwen. Als je minder lagen aanbrengt kan de ooglook ook zachter blijven.

Swatchen.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het oogschaduw palette erg mooi en leuk. Ik vind de kleuren per definitie niet super fel, maar als je ze opbouwt kun je ze zeker feller maken. Ik vind de kleuren leuk met elkaar matchen en hierdoor krijg je wat heftigere ooglooks wat ik leuk vind. Ik heb de kleuren niet met elkaar gemengd dus ik weet niet wat voor kleuren je kunt creëren door te mengen. De kleuren blenden makkelijk in en zijn lekker op te bouwen. Ik ben verrast door het oogschaduw palette.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

2 gedachtes over “Mua 15 shade palette colour burst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s