Lottie London X Lailaloves highlighter

Als ik aan highlighter denk, denk ik aan een mooie glow op mijn gezicht. In mijn stash zitten vele soorten highlighters de één glimt meer dan de ander maar mijn voorkeur gaat uit naar een echt glimmende highlighter. Als ik een highlighter tegen kom die nog niet in mijn stash zit ben ik altijd benieuwd of dat de highlighter doet waar deze voor bedoeld is. Toen ik de X lailaloves hoghlighter tegen kwam van Lottie London was ik al verrast door het uiterlijk van de verpakking en mijn interesse was dan ook groot naar de inhoud van het doosje. Ik testte de highlighter uit en vertel wat ik ervan vind.

Het doosje van de highlighter is gemaakt van kunststof en loop van roze naar oranje en dit geeft een soort ombré effect. De tekst op het doosje is geel/oranje achtig. Het geheel ziet er mooi uit en de kleurencombinatie van het doosje zal zeker opvallen in mijn stash.

Achterop het doosje staat niet heel veel informatie over de highlighter helaas. De highlighter heeft de naam glazed donut gekregen en is vegan en niet op dieren getest. De ingrediëntenlijst staat niet achterop het doosje maar wel op de website van Lottie London.

In de deksel van de highlighter zit helaas geen spiegel en dat vind ik wel jammer, wel staat er in gouden letters de tekst keep on shinning. De highlighter is verdeeld in vier delen, dit levert een combinatie op van warme en koele tinten. Je zou de kleuren los van elkaar kunnen gebruiken maar ook gemixt. De highlighter heeft een vloeibare poederformule. In het doosje zit 6,5 g aan highlighter.

Swatchen.

Highlighter aangebracht op mijn gezicht.

Ik ben erg enthousiast over de highlighter, ik heb ervoor gekozen om de highlighter gemixt te gebruiken en ik vind de combinatie met warm en koel heel mooi samen. Ik vind de pan lekker groot als je de kleuren bij elkaar mixt mocht je de kleuren los willen gebruiken heb je een kleiner gedeelte om te dippen. Het is wel een highlighter die qua kleur en glans echt bij mij past want hij valt wel lekker op als ik hem draag. Ik heb er in iedergeval weer een prachtige highlighter bij.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s