Catrice Iconails gel nail lacquer

Als ik mijn nagel routine vergelijk met ruim tien jaar geleden is deze heel erg veranderd ten opzichte van nu, toen deed ik alleen een blanke nagellak over mijn nagels heen voor een glimmend effect en nu gebruik ik altijd een kleurtje en die zijn er in vele soorten. Een goeie nagellak vinden valt niet altijd mee want je wilt wel dat de nagellak lang op zijn plek blijft zitten. De iconails nagellak van Catrice maakte een aantal jaar geleden al zijn opwachting maar er komen eigenlijk nog steeds nieuwe kleuren blij. Ik heb de afgelopen tijd weer een hoop leuke kleuren bijgekocht en uitgeprobeerd, ik vertel wat ik van deze nagellak vind.

 

De nagellak zit in een glazen flesje en het logo van Catrice staat groot voorop bij de meeste flesjes, sommige lakjes hebben de nummer van de kleur voorop staan.. De dop van de nagellak is bij de meeste kleuren geheel zwart en echt special effect lakjes hebben een gouden kleur dop. Op sommige doppen staat ook nog wat tekst gedrukt.

Achterop de flesjes staat de kleur met bijpassende naam van de nagellak. Verder staat er eigenlijk geen belangrijke informatie achterop het flesje. De ingrediëntenlijst van de nagellak is terug te vinden op de website van Catrice.

De nagellak van Catrice staat bekend om zijn dubbele doppen, dit is altijd wel erg leuk bedacht van met de dop die op het flesje zit ziet het geheel er een stuk mooier uit maar zo’n grote dop is niet echt makkelijk op vast te houden met lakken. De nagellak beloofd tot 7 dagen te blijven zitten zonder top coat, ook zouden ze een perfecte gel glans finish hebben en zijn de lakjes verrijkt met acai oil.

De nagellak heeft een vrij basic kwastje waarmee je je nagels prima kunt lakken. Ik raad aan om wel een top coat en base coat te gebruiken bij de nagellak want ik vind het zonder top coat niet werken en dan chipt de nagellak nog sneller.

Nagellak aangebracht op mijn nagels. 03 caught on the red carpet – 10 rossywood hills – 28 taupe league – 68 turn the lights on – 71 i kinda lilac you – 73 i have a blush on you – 83 orange is the new black – 95 you keep me brave – 100 party animal.

Ik word heel vrolijk van alle kleurtjes die ik uittestte. Blijven alle kleuren echt zeven dagen zitten? dan is het antwoord nee ik heb maar twee lakjes gehad die een dag op vier mooi bleven maar zeker geen zeven dagen. Qua pigmentatie zijn de kleuren wel erg mooi en dekte ze met twee laagjes eigenlijk erg goed. Ik vind het over het algemeen wel hele fijne nagellakjes en ik zou zeker nog wel meer kleuren bijkopen in de toekomst omdat ik toch wel heel erg van nagellak hou. Ik vind het wel heel fijn dat de nagellak ook is verrijkt met acai oil waardoor de nagellak ook weer wat verzorgender is voor de nagels.

Catrice Iconails gel lacquer €2,99 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s