Lottie London X Lailaloves 6 shade eyeshadow palette

Ik maakte een tijdje geleden met het merk Lottie London en ik heb al diverse producten getest en ik kan zeggen dat ik wel fan ben van dit merk. Ik vind het fijn dat het merk niet op dieren test en de producten zijn ook vegan. Toen ik twee oogschaduw paletten tegen kwam werd ik natuurlijk weer enthousiast want ik ben dol op oogschaduw paletten. De paletten komen uit de X Lailaloves lijn en ik vond ze er erg mooi uitzien. Ik nam beide paletten mee en testte ze uit. Ik vertel wat ik van de oogschaduw paletten vind.

De paletten zijn gemaakt van kunststof en hebben beide dezelfde kleuren. Het palette heeft een soort ombré effect want het loopt over van roze naar heel licht oranje. De tekst op het palette heeft een beetje oranje/gele kleur gekregen. Ik vind het geheel er mooi uitzien.

De paletten hebben de namen fantasy en sahara gekregen. Achterop de paletten staat de ingrediëntenlijst vermeld, en ook staat er een afbeelding met de namen van de oogschaduw kleuren achterop vermeld, dat vind ik altijd een leuk extraatje.

In de deksel van het palette zit een spiegel en dat vind ik altijd wel erg fijn als dit het geval is. In de paletten zitten zes kleuren oogschaduw. De oogschaduw is een beetje creamy en hebben metallic en glitter kleuren gekregen. In beide paletten zit 11 g aan oogschaduw.

Fantasy

Swatchen:purple rain – chocolate – jessica rabbit – treasure – desire – reflection.

ooglook gemaakt met het fantasy palette.

Sahara

Swatchen:arabian night – desert haze – sunset bronze – ruby – gold dust – quick sand.

ooglook gemaakt met het sahara palette.

Ik ben echt heel erg onder de indruk van beide paletten. De structuur van de oogschaduw voelt heel erg fijn aan en de oogschaduw is ook super pigmentvol. Het blenden van de oogschaduw kost wat meer tijd omdat de structuur creamy is en dan is blenden iets lastiger. Je kunt wel echt hele mooie ooglooks maken met beide paletten en ze springen er ook echt uit vind ikzelf. Ik ben weer heel erg blij met deze twee oogschaduw paletten.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s