Essence Stay 8 h matte liquid lipstick

Liquid lipsticks zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en ook bij mij zijn ze groot favoriet. Ook in de low budget schappen liggen vandaag de dag liquid lipsticks en ik werd heel erg blij toen deze lipsticks werden uitgebracht. Ze zijn in vele kleuren verkrijgbaar dus eigenlijk zit er voor iedere persoon wel een passende kleur tussen. Essence kwam met de stay 8h matte liquid lipsticks, ik testte een aantal kleuren van deze lipsticks uit en vertel wat ik van deze liquid lipsticks vind.

De hulzen van de lipsticks hebben de kleur van de lipstick gekregen waardoor je de kleuren goed uit elkaar kunt houden en ook makkelijk de juiste kleur in je stash ziet liggen. De dop van de huls is zwart net als de tekst op de huls.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de lipstick. De ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld maar is wel terug te vinden op de website van Essence.

Op de dop staat een stickertje met de naam van de kleur van de lipstick, ik heb de kleuren 04 mad about you, 06 to be fair, 08 i dare you en 09 bite me if you can.

De lipsticks hebben een matte formule en zouden tot acht uur lang flawless en licht op de lippen zitten. De textuur is vloeibaar en veranderd nadat je deze aanbrengt op je lippen vrij snel in een matte intensieve finish. Ze zouden een mooi en langdurig draagcomfort bieden. In de huls zit 3 ml aan lipstick.

De applicator van de lipstick is vrij basic en niet heel bijzonder, je kunt er de lipstick heel goed mee aan brengen maar niet altijd even nauwkeurig dus je moet voorzichtig ter werk gaan.

Swatchen:04 mad about you – 06 to be fair – 08 i dare you – 09 bite me if you can.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Ik ben echt super blij met de lipsticks. Allereerst zijn ze goed gepigmenteerd en dat is een groot pluspunt. Ze zijn niet direct mat na het aanbrengen dit duurt een paar minuten. De lipsticks blijven heel goed op de lippen zitten ook als je eet en drinkt. Ik moest echt even goed boenen om ze van mijn lippen te krijgen dus dat is een goed teken. Ik had ook niet het idee dat mijn lippen intens droog werden van de lipsticks dus dat is top. Ik ben van plan nog een aantal kleuren erbij te halen want ik ben groot fan.

Essence Stay 8 h matte liquid lipstick €2,99 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s