Cien Sos concentrated hand cream

We leven in een tijd dat handen wassen nog belangrijker is geworden en we ook vaker desinfecteerende producten gebruiken, hartstikke fijn natuurlijk al die producten maar je handen drogen er wel onwijs van uit en als iets vervelend is zijn het droge handen. Hand cream is zeker geen overbodige luxe in deze tijd en we smeren wat af. Ik heb diverse hand creams in mijn stash en vind het altijd leuk om nieuwe varianten uit te proberen. Ik kwam bij Lidl de Cien sos concentrated hand cream tegen en ik wat ik las op de tube klonk best goed, ik nam een exemplaar mee en testte hem uit. Ik vertel wat ik van de hand cream vind.

De hand cream zit in een tube die wit van kleur is. De rode accenten op en aan de tube vallen zeker op dus de tube zou zeker opvallen in mijn stash.

Achterop de hand cream staat wat meer informatie over de hand cream, wat ik erg fijn vind is dat de tekst er in meerdere talen opstaat. De ingrediëntenlijst staat ook achterop de tube vermeld.

In de tube zit 75 ml aan hand cream dit zou genoeg moeten zijn om 200 keer de handen in te smeren. De gebruiksaanwijzing zegt dat als het nodig je je handen meerdere keren per dag met de hand cream moet insmeren. Er zit een heel licht geurtje aan de hand cream maar deze is nauwelijks te ruiken.

De tube heeft een klep dopje en is makkelijk met één hand open te maken. Er zit een kleine opening op de tube waardoor er eigenlijk niet heel veel hand cream in één keer uitkomt.

Hand cream aangebracht op mijn handen.

Ik vind de hand cream niet fijn, de hand cream heeft een dikke beetje doorzichtige substantie en trekt eigenlijk totaal niet in mijn handen, ook blijft de hand cream heel lang plakken. Het doet me een beetje denken aan vaseline. Er staat natuurlijk wel heel groot sos op de hand cream en is heel erg geschikt voor hele extreem droge handen en kloven, kloven heb ik niet en blijkbaar waren mijn handen gewoon niet droog genoeg voor deze hand cream. Ik word in iedergeval niet blij van de hand cream.

Cien Sos concentrated hand cream €1,99 – Verkrijgbaar bij Lidl.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s