Catrice Poreless perfection powder

Gezichtspoeder is er tegenwoordig ook in vele soorten, namelijk vaste poeders maar ook losse poeders. Ook in kleuren is er keus want er zijn transparante poeders en ook poeders met kleur. Toen Catrice met een nieuwe poeder in het assortiment kwam was ik gelijk benieuwd naar deze poeder want mijn ervaringen met de poeders van Catrice zijn eigenlijk heel positief. De poeder heeft de naam poreless perfection powder gekregen en ik vond het hoog tijd om deze te testen. Ik vertel wat ik van deze poeder vind.

De poeder zit in een heel stevig doosje en dat vind ik altijd een groot pluspunt bij Catrice dat hun poeder doosjes stevig zijn. De voorkant van het doosje heeft een beetje een gele/oranje kleur met zwarte en witte tekst. Het is niet heel speciaal hoe het doosje is vormgegeven maar ik vind het prima.

De poeder heeft de naam 010 universal shade gekregen. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de poeder, ook de ingrediëntenlijst word op het doosje vermeld.

In het doosje zit 9 g aan poeder. De poeder belooft zich aan te passen aan de huidtoon. De poeder is geperst om de uitstraling van de huid te verfijnen ook zou je een natuurlijke look en focus effect krijgen met deze poeder. De poeder is compleet vegan en er zitten geen siliconen in de poeder verwerkt.

Swatchen.

op de eerste foto is mijn gezicht niet afgepoederd en op de tweede foto is mijn gezicht afgepoederd.

Ik vind de poeder heel erg fijn in gebruik. De poeder heeft een lekker groot oppervlak waardoor je er lekker met je kwast in kan dippen. Doordat de poeder een universele kleur heeft is hij geschikt voor iedere huidskleur. De poeder laat mijn gezicht er mooi uitzien nadat ik de poeder heb aangebracht. Ik was al fan van de poeders van Catrice en ik kan nu weer een mooi exemplaar aan mijn stash toevoegen dus ik ben er blij mee en kan de poeder zeker aanraden.

Catrice Poreless perfection powder €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s