W7 Romanced neutrals in love eye colour palette

W7 is op het gebied van oogschaduw paletten groot favoriet van mij, omdat ik hun paletten qua kleuren en uiterlijk altijd heel mooi vind. Ook staat W7 bekend om zijn dupes aan producten en dat vind ik erg leuk, vaak zijn de producten zo goed nagedaan dat het zelfs voor een kleinere portemonnee haalbaar is een goed product in handen te krijgen. Het romanced neutrals in love eye colour palette zou een dupe zijn van het Annastasia beverly hills soft glam palette, ik heb dit palette zelf niet dus kan ze niet vergelijken maar ik het wel het romanced palette van W7 getest en vertel wat ik hiervan vind.

Het palette is gemaakt van stevig karton en dat is toch wel iets waar W7 vaker voor kiest tegenwoordig. Het palette heeft een hele mooie roze kleur en heeft toch een subtiele bedrukking. De tekst is opvallend goud en dat vind ik compleet bij het palette passen.

Achterop het palette Is de kleur van de voorkant deels doorgetrokken maar zit ook een apart vlak dat donker roze is. Hier staat de ingrediëntenlijst in vermeld en ook een afbeelding met de oogschaduw kleuren die in het palette zitten. Al met al is ook de achterkant erg mooi vormgegeven.

In de deksel van het palette zit een spiegel, altijd een fijn extraatje. In het palette zitten veertien kleuren oogschaduw, onder de kleuren staan de namen van de kleuren vermeld. Ook zit er een dubbelzijdige applicator in het palette. In het palette zit in totaal 11,2 g aan oogschaduw.

Swatchen:infatuation – passion – fling – ever after – crush – valetine – desire – lust – amour – fairy tale – date night – romeo – affair – black book

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben wederom heel blij met dit palette, het pigment van de oogschaduw is heel erg goed en intens. De oogschaduw blend ook lekker uit en je kunt de kleuren heel mooi opbouwen. Ik weet dus niet of de kleuren helemaal overeen komen met het Anastasia beverly hills soft glam palette maar ik vind dit palette weer een pareltje. Qua kleuren is het palette misschien niet het meest orgineelste omdat je de kleuren vaak terug ziet komen maar ik ben er wel heel blij mee.

W7 Romanced neutrals in love eye colour palette €8,95 – Verkrijgbaar onder andere bij Boozyshop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s