Catrice Contouring & highlighting duo pencil

Je kunt je ogen meer diepte geven door een mooie look te maken met oogschaduw maar ook door contouring kun je je ogen sprekender maken. Soms heb je niet altijd de tijd om een uitgebreide ooglook te maken en dan kan contouren al een helpen om je ogen net wat meer te laten stralen. Ik heb al een aantal producten getest die speciaal gemaakt zijn voor het contouren van de ogen. Ook Catrice heeft een contouring & highlighting duo pencil speciaal voor de ogen en ik was wel benieuwd of dit potlood zou werken. Ik testte het potlood uit en vertel wat ik ervan vind.

Het potlood ziet er simpel uit en in verdeeld in twee kleuren namelijk een bruine kleur en een beetje nude glimmende kleur. De tekst op het potlood is zilverkleurig. Het potlood ziet er niet heel speciaal uit verder maar gewoon basic.

Achterop het potlood staat wat meer informatie, de tekst is zilverkleurig en op het bruine gedeelte is dit nog enig zins leesbaar maar op het nude kleurige gedeelte word het lastig, de tekst is ook erg klein wat erop staat. De ingrediëntenlijst word niet op het potlood gemeld.

Ik heb het potlood in de kleur 030 contour de france.

Het potlood heeft dus twee kanten namelijk een contour kant en een highlight kant. Het potlood belooft de ogen perfect te benadrukken. Verder worden er geen beloftes gedaan. Het contour gedeelte is bijvoorbeeld heel fijn om aan te brengen op de waterlijn en het highlight gedeelte kan je op je wenkbrauw bot aanbrengen en ook in de binnenste ooghoeken. Het potlood bevat 1,5 g aan product.

De potloden moeten met de hand geslepen worden, ik vind dit zelf een minpuntje want ik gebruik liever potloden die je omhoog kunt draaien omdat het pigment net wat intenser is en ook de punt niet zo scherp is en dat is bij een zelf geslepen potlood wel het geval.

Swatchen.

Op de eerste foto heb ik het potlood niet gebruikt en op de tweede foto heb ik het potlood gebruikt om mijn ogen te contouren.

Ik ben niet overtuigd van het potlood. Het potlood voelt erg hard aan en dat voelt op de huid niet heel erg lekker. Het contour gedeelte zie ik totaal niet terug en dit heeft ook wel te maken met de hardheid van het potlood want ik wil niet heel veel kracht zetten op mijn waterlijn omdat dit toch gevoelig is. Het highlight potlood zie je wel terug op mijn ogen maar ook dit is niet heel fijn om aan te brengen. Ik vind dit potlood in iedergeval een grote flop en geen aanrader.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s