Rimmel The only one lipsticks

Lipsticks zijn toch wel één van mijn lievelingsproducten als het op make up aankomt en draag elke kleur met veel liefde en plezier. In mijn stash zitten voornamelijk low budget lipsticks, heel af en toe koop ik eens een wat duurder merk als deze in de aanbieding is of bijvoorbeeld tegen kom bij een low budget winkel. Zo kwam ik een tijdje geleden bij de Action the only one lipsticks tegen van Rimmel, ze waren heel low budget en ik vind Rimmel lipsticks erg fijn. Ik nam twee kleuren mee en testte deze uit. Ik vertel wat ik van de lipsticks vind.

De lipsticks zitten goed verpakt want ze zitten echt in een verpakking, dit is iets wat je alleen tegen komt bij de Action want als je bij de drogist bij het Rimmel schap een lipstick pakt staat deze gewoon los, je kunt de lipstick kler bij Action niet testen maar je weet wel dat deze ongebruikt is door de goede verpakking.

Achterop de verpakking staat eigenlijk geen interessante informatie, wel word er vermeld dat de verpakking die om de lipstick heen zit niet door de fabrikant is geproduceerd.

De lipstick hulzen zijn zwart van kleur en hebben een gekleurde rand, de rand staat voor de lipstick kleur dus je kunt zo een beetje een idee krijgen wat voor kleur je in handen hebt. Bovenop de dop staat het welbekende kroontje van Rimmel en op de dop staat nog de tekst Rimmel.

Op de achterkant van de huls zit een sticker geplakt maar ook hier staat geen interessante informatie over de lipstick vermeld.

Onderop de lipsticks staan de kleuren vermeld, ik heb de kleuren 620 call me crazy en 600 peachy-beachy.

In de hulzen zit 3,4 g aan lipstick. Ik vind het jammer dat er maar weinig over de lipsticks te vinden is, ik vermoed dat dit om wat oudere lipsticks gaat en ze niet meer in het Rimmel schap verkrijgbaar zijn. Ik kan ook nergens de ingrediëntenlijst van de lipstick vinden.

Swatchen:620 call me crazy en 600 peachy-beachy.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen:620 call me crazy en 600 peachy-beachy.

Ik ben heel erg blij met de lipsticks, ik vind beide kleuren fantastisch en ze hebben een hele lekkere geur. De lipstick brengen erg makkelijk en smooth aan en voelen ook prettig op mijn lippen. Ze blijven niet heel lang zitten dat vind ik wel een beetje jammer want je moet hem na eten en drinken wel echt weer aanbrengen, maargoed omdat ik ook nergens kan vinden of de lipsticks beloftes doen kan ik er ook niet heel erg mee zitten. Ik ben weer blij met twee fantastische lipstick en mocht ik er in de toekomst nog meer kleuren van tegen komen zou ik ze zeker aanschaffen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s