Catrice Eyeliner pen

Mijn ooglook is totaal niet af zonder een eyeliner en ik gebruik dan ook dagelijks eyeliner. Ik heb diverse eyeliners in mijn stash zitten, van pennen tot vloeibare eyeliners er zit van alles in mijn stash. Ik vind over het algemeen eyeliner pennen makkelijker werken maar vind ze niet zo intens als een vloeibare eyeliner. Toen ik een eyeliner pen bij Catrice tegen kwam was ik wel benieuwd of deze eyeliner pen zou bevallen dus nam hem mee. Ik testte de eyeliner uit en vertel wat ik ervan vind.

De pen heeft een zwarte kleur en dat is niet heel bijzonder want de meeste eyeliner pennen zijn zwart van kleur als je naar de pen kijkt. De tekst op de pen is zilverkleurig en is vrij basic maar ik vind het er prima uitzien.

Achterop de eyeliner staat wat meer informatie over de eyeliner, de ingrediëntenlijst staat niet op de pen vermeld.

De eyeliner belooft longlasting en semi permanent te zijn, daarnaast zou je precies met de eyeliner kunnen werken door de tip die de eyeliner heeft. In de pen zit 1.0 ml aan eyeliner.

De eyeliner heeft een hele stevige tip die ook niet heel erg meebeweegt, ik vind dit zelf wel heel erg fijn want zo kun je inderdaad heel nauwkeurig werken met de pen, daar heeft de tip een belangrijke rol in.

swatchen.

eyeliner aangebracht op mijn oog.

In vind de eyeliner erg fijn in gebruik en dit komt echt door de tip. De tip is super stevig en glijd makkelijk over de huid. De eyeliner is ook lekker zwart en dat vind ik zelf erg fijn. Je kunt hele smalle lijnen maken met de eyeliner maar ook zeker war bredere lijnen dus je kunt er echt veel heel veel kanten mee op. Ik ga de eyeliner zeker nog vaak gebruiken want ik vind hem geweldig.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s