Mua Sorbet & Sugared tinted lip gloss

Lip gloss is lange tijd groot favoriet geweest bij mij maar de laatste tijd gebruik ik het minder vaak, toch als ik het weer zie dan vind ik het wel gelijk weer erg mooi. Het feit dat je haar eraan blijft plakken vind ik altijd wel vervelend. Toen ik tinted lip gloss tegenkwam van Mua was ik toch wel benieuwd naar deze lipg loss vooral omdat de kleuren me ook erg aanspraken. Ik testte twee kleuren van de lip gloss uit en vertel wat ik ervan vind.

De lip gloss zit in een huls van kunststof en de huls heeft een soort 3d effect. De dop van de huls is wit en de tekst is wit en zwart. Ik heb de sorbet en sugared variant.

Achterop de lip gloss staat eigenlijk totaal geen informatie, ook de ingrediëntenlijst niet. De ingrediëntenlijst is wel terug te vinden op de website.

In de verpakking zit 5 ml aan lip gloss. De sorbet variant heeft een coral kleur en de sugared kleur heeft een pink shimmer kleur. De lip gloss belooft een hoge glans te geven je kunt heb licht over de lippen halen voor een subtiele tint of de lip gloss wat dikker aanbrengen voor meer kleur op de lippen.

De lipgloss heeft een normale applicator en is verder niet bijzonder, met de applicator kun je de lipgloss prima aanbrengen.

Swatchen:sorbet en sugarred lip gloss

sorbet lip gloss en sugared lip gloss aangebracht op mijn lippen.

Ik ben erg blij met de beide lip gloss kleuren, je kunt de kleuren echt heel erg opbouwen en dan word de pigmentatie heel intens. Ik vind het ook erg leuk dat beide kleuren totaal anders zijn, de sorbet variant vind ik meer een lente/ zomer kleur en de sugared variant kan eigenlijk het hele jaar door gedragen worden. De lip gloss blijft niet heel lang mooi zitten dus je moet hem wel blijven bijwerken de hele dag door. Ik ben blij dat ik weer twee mooie kleuren aan mijn stash kan toevoegen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s