Treaclemoon My coconut island & mars mallow hearts handcreme

Mijn handen zijn in de winter altijd erg droog maar sinds je je handen extra veel moet wassen en desinfecteren zijn mijn handen helemaal niet meer zacht. Smeren, smeren, smeren is het woord op dit moment en ik moet dit ook echt niet vergeten want anders is het niet te doen en ik vind het wel fijn om zachte handen te hebben. Gelukkig kwam Kruidvat kort geleden met een leuke aanbieding namelijk handcreme van Treaclemoon voor een super lage prijs. Aangezien ik dol ben op het merk Treacklemoon heb ik twee exemplaren van de handcreme gekocht. Ik testte de handcreme uit en vertel wat ik ervan vind.

Je had keuze uit drie varianten namelijk the rasberry kiss, marsh mallow hearts en my coconut island. Over the rasberry kiss variant schreef ik al eens een review en nam nu de mars mallow hearts en my coconut island variant mee. Ik vind de tubes ook altijd lekker compact en stevig, ook hebben alle tubes een andere kleur gekregen dus je kunt ze makkelijk uit elkaar houden.

Achterop de tubes staat de ingrediëntenlijst van de handcremes, ik vind het ook leuk dat er een afbeelding bij staat. Verder staat er niet veel bijzonders op de achterkant over de cremes. in beide tubes zit 75 ml aan handcreme.

De mars mallow hearts variant is een handcreme speciaal voor droge handen, de creme is verrijkt met abrikozen olie en vitaminen E. De handcreme heeft een zoete geur en trekt snel in ook blijft de geur lang hangen. De coconut island variant voed de huid en versterkt de nagels heeft een landurige bescherming, trekt snel in en bevat macadamia olie en cherry. De handcreme heeft een lichte kokosnoten geur.

De handcreme tubes hebben een normale opening waardoor er een perfecte hoeveelheid van de handcreme uitkomt. Ik vind het ook heel erg fijn dat je de tubes kunt dichtklikken en niet hoeft dicht te draaien met een dopje. Echt een ideale verpakking vind ik.

my coconut island en mars mallow hearts op mijn handen aangebracht.

Ik vind de beide handcremes erg fijn, mijn handen voelen heerlijk verzorgd aan en de geur blijft lekker lang hangen. Ook trekt de handcreme super snel in mijn handen waardoor je niet lang met plakkerige handen zit. De kokosnoot geur kwam niet helemaal tot zijn recht voor mijn gevoel maar ik vind de geur wel aangenaam, van beide handcremes is de geur heerlijk. Ik ben gewoon super enthousiast over de handcremes van Treaclemoon en kan ze ook echt aanraden, ik gebruik ze met veel liefde en heb er weer twee hele fijne handcremes bij.

Treaclemoon handcreme – Verkrijgbaar onder andere bij Etos.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s