Essence Blush lighter gradiant powder blush

Blush vind ik altijd iets extra’s toevoegen aan mijn gezicht en gebruik ik dan ook dagelijks, toen Essence de blush lighter gradient powder blush aankondige was ik erg benieuwd naar deze blush. Helaas kwam de blush niet in het kleine assortiment bij de drogisten en kon ik de blush niet scoren, tot ik vorige week bij de Kruidvat liep en ineens de blush zag liggen in de sale bak, ik twijfelde geen moment en nam de blush mee. Ik testte de blush uit en vertel wat ik ervan vind.

Het doosje van de blush is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel waardoor je de blush mooi kan zien. De tekst die op het doosje staat is zwart in combinatie met rosé goud.

De blush heeft de naam 02 coral sunset gekregen. Achterop het doosje staat meer informatie over de blush en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld.

De blush lighter is eigenlijk een blush en highlighter in één, het product bevat blush en highlight nuances die naadloos in elkaar overlopen en kunnen apart van elkaar worden gebruikt of gemend, ze zouden zorgen voor een favoriete blush look. In het doosje zit 8 g aan product en de pan is ook wel lekker groot waardoor je er goed in kan dippen met je kwast.

Swatchen.

Ik ben niet super enthousiast over de blush, het pigment is me toch erg tegen gevallen en ik zie op mijn gezicht ook gewoon bijna niks terug van de blush, als highlighter zou ik hem misschien mooier vinden. Ik moet ook zeggen dat deze variant qua kleur niet direct mijn voorkeur had en was erg benieuwd naar de roze variant maar die hadden ze niet en omdat ik ook wel een beetje uit mijn comfortzone wil stappen wilde ik deze kleur zeker een kans geven. Maar voor mij is deze niet super succevol.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s