Meeki Smize coloured mascara

Ook in de make-up wereld kun je uit je comfort zone stappen en dat doe ik tegenwoordig regelmatig. In mijn stash zitten alleen maar zwarte mascara omdat ik zwart een heel draagbare kleur vind en overal bij vind passen. Een tijdje geleden kwam ik bij de Action gekleurde mascara’s tegen, ondanks dat dit ver uit mijn comfortzone ligt was ik toch wel benieuwd of een gekleurde mascara echt wat doet met je wimpers en hoe het zou staan. Ik nam alle drie de kleuren mee om uit te testen. Ik vertel je wat ik van de mascara’s vind nu ik ze getest heb.

 

De mascara’s zitten op een kaart die leuk is vorm gegeven. De kaarten hebben de kleur van de mascara gekregen en er staat oogjes op afgebeeld. Ik vind het fijn dat je nu een ongebruikte mascara koop omdat deze goed geseald is.

Achterop de kaart staat wat meer informatie over de mascara en ook de ingrediëntenlijst staat achterop de kaart vermeld.

De mascara zit in een tube, dit doet mij persoonlijk heel erg denken aan vroeger want toen heb ik vaker mascara’s in een tube gezien. De tubes hebben de kleur van de mascara en hierdoor de tubes nog meer op in mijn stash. De tekst op de tube heeft een witte kleur. De mascara’s hebben de namen 251 sky blue. 255 bubblegum en 259 aquamarine gekregen.

Achterop de tubes staat eigenlijk geen interessante informatie.

In de tubes zit 10 ml aan mascara. De mascara’s beloven verder niks aan volume of krul maar gewoon gekleurde wimpers. Je zou een vibrant look kunnen maken met de mascara’s maar ook alleen de tip van de mascara gebruiken om je wimpers een subtiele finish te geven.

De mascara heeft een borsteltje die niet van plastic is gemaakt en dat vind ik zelf erg fijn, want je kunt de mascara met de borstel fijn aanbrengen.

Swatchen:251 sky blue – 255 bubblegum – 259 aquamarine.

251 sky blue

Ik vind de dekking van de blauwe kleur erg mooi, je ziet eigenlijk niks meer terug van je eigen wimper kleur en dat vind ik mooi.

255 bubblegum

Ik vind de kleur mooi maar de dekking is minder dan de blauwe kleur want ik zie wel mijn eigen wimper kleur hier nog doorheen komen.

259 aquamarine

Deze groene kleur heeft weer een prima dekking, ik zie mijn eigen wimper kleur hier zeker niet doorheen komen.

Ik ben toch erg verrast door de gekleurde mascara’s ik had niet verwacht dat het zo goed zichtbaar zou zijn. Ik vind het geen mascara’s voor dagelijks gebruik maar het is wel leuk om mee te spelen bij bepaalde looks. Je kun de mascara natuurlijk ook alleen op de onderste wimpers gebruiken voor een extra bijzonder effect. Je kunt de mascara’s qua kleur zeker opbouwen. Ondanks dat de blauwe en groene een perfecte pigmentatie hebben en de roze iets minder fel is vind ik alle drie de kleuren erg leuk.

Meeki Smize coloured mascara €0,89 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s