Catrice Power volume 3d top coat

Een top coat vind ik heel belangrijk om te gebruiken bij het lakken van mijn nagels, ik vind het heel mooi om een mooie glanslaag over mijn nagels heen te krijgen en een top coat zou de levensduur van nagellak ook wat verlengen. Mijn top coats zijn vrijwel altijd low budget en zit ook niet echt vast aan een bepaald merk want assortimenten zijn wisselend en soms verdwijnen top coats ook weer. Een tijdje geleden kocht ik de power volume 3d top coat van Catrice, ik vond het 3d gedeelte wel bijzonder klinken en was wel benieuwd wat deze top coat zou onderscheiden van andere top coats. Ik testte de top coat uit en vertel wat ik ervan vind.

De top coat zit in een glazen flesje en wat deze opvallend maakt is dat het flesje een blauwe gloed heeft, of het potje nou blauw is of de top coat daar ben ik nog niet achter maar het effect is top. De dop van de top coat is wit en de tekst op het flesje is zwart.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de top coat, de tekst is zwart en heel klein en is dus niet heel makkelijk te lezen, dit komt ook door de blauwe gloed in het flesje. De ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op het flesje maar wel op de website van Catrice.

De top coat belooft volume effect te geven, een glanzende finish achter te laten en een beschermende laag voor de nagels te bieden. De top coat is ook veganistisch. De top coat heeft een wit kwastje en dit vind ik nooit heel fijn want vaak neemt een kwastje de kleur van de nagellak aan en ziet het er na verloop van tijd er ranzig uit. Je kunt wel heel fijn je nagels lakken met het kwastje dus deze doet zijn werk goed.

Top coat aangebracht op mijn nagels.

En nou de vraag wat vind ik van de top coat?…. ik vind de top coat er mooi uitzien op mijn nagels maar vind ik hem heel anders dan de top coats die ik eerder probeerde? dan is mijn antwoord nee. Ik zie zeker een mooie glans op mijn nagels maar ik moet zeggen dat ik het volume effect echt niet kan thuis brengen. Ik vind de top coat verder wel fijn want mijn nagels bleven zeker een dag of vier netjes met de top coat maar vind hem niet onderscheidend in vergelijking met andere, des ondanks zal ik hem zeker nog vaker gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s