Max & More Bloom eyeshadow palette

Toen Action een tijdje terug nieuwe make-up uitbracht werd daar ook een prachtig oogschaduw palette aan toegevoegd, namelijk het bloom palette van het wel bekende Action merk Max & More. Ik had het geluk dat ik het palette cadeau kreeg en ik was direct enthousiast toen ik het palette zag. Het palette heeft al een prachtige buitenkant en toen ik de kleuren in het palette zag kon ik ook niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

Het palette is gemaakt van stevig karton en zoals ik al eerder vermelde ziet het palette er prachtig uit. Er staan hele mooie bloemen op afgebeeld in paarse en roze tinten. De tekst van het merk is roze en de tekst van de naam van het palette is zilver, deze combinatie is gewoon heel erg mooi bij elkaar.

De afbeelding van de voorkant loopt ook een stukje door op de achterkant. Er staat een groot zwart vak op de achterkant waar wat extra informatie over het palette op staat, ook de ingrediëntenlijst staat vermeld. Wat ik ook erg fijn vind dat de kleuren oogschaduw die in het palette zitten staan afgebeeld in een vrij groot formaat in de kleuren staan de namen van de kleuren vermeld.

Het palette sluit door middel van een magneet, als je het palette openklapt zie je ook direct de mooie afbeelding van de bloemen terug. In de deksel van het palette zit een grote spiegel die ook nog eens is afgeplakt met een transparant blaadje. In het palette zitten 21 kleuren oogschaduw die je zowel nat en droog kunt gebruiken. De pans van de oogschaduw hebben een mooi formaat waardoor je er makkelijk in kunt dippen met je kwast. In totaal bevat het palette 21 g aan oogschaduw dus elke pan heeft 1 g aan oogschaduw.

Swatchen:silk – sparkle – angel – desert – lychee – clay – sludge – magnolia – ginger – rust – lavender – copper – bronze – foliage – bloom – wood – mahogany – ash – slate – indigo – cress.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het palette helemaal geweldig, allereerst blijf ik obsessed met het uiterlijk van dit palette want deze is echt prachtig. De oogschaduw kleuren hebben ook een hele goede pigmentatie en zijn heel goed op te bouwen en in te blenden. Het enige wat ik een beetje miste was een highlight kleurtje maar dat is het dan ook. Ik heb de oogschaduw alleen droog gebruikt en weet daarom ook niet wat het effect is als je deze nat gebruikt maar kan me zo voorstellen dat de kleuren nog intenser worden. Kortom het is weer een prachtig oogschaduw palette met diverse kleuren voor prachtige ooglooks.

Max & More Bloom eyeshadow palette €3,95 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Een gedachte over “Max & More Bloom eyeshadow palette

  1. Pingback: Max & More Sunrise eyeshadow palette | Angela's beauty eyes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s