Maybelline #colorsensational metallic foil metallic lippenstift

Het is al weer een tijd geleden dat ik door de Action heen liep en bij het make-up schap belande. Daar zag ik lipsticks liggen die ik nog niet eerder was tegen gekomen namelijk metal lipsticks. Ik wist niet zo goed wat ik van de lipsticks moest verwachten maar mijn interesse was zeker gewekt en nam de drie kleuren die ik zag liggen mee. Achteraf bleken het lipsticks van Maybelline te zijn en ik was hierdoor verrast omdat ze zo low budget waren. Ik testte de lipsticks uit en vertel wat ik ervan vind.

De lipsticks zijn goed verpakt en zitten op een kaart, dit is fijn want je hebt op deze manier echt een ongebruikt exemplaar. De kaart zelf is niet echt spannend, er is een metallic effect afgebeeld in combinatie met zwarte randen en dat is het ook, alle drie de kaarten zijn ook hetzelfde.

Op de achterkant van de kaart staat de ingrediëntenlijst en in meerdere talen de tekst metallic lippenstift. Een opvallend detail vind ik dat er nog word vermeld dat de verpakking de kaart in dit geval dus niet is geproduceerd door de fabrikant.

De huls is gemaakt van kunststof en hij is vrij basic transparant waardoor je de kleur van de lipstick ziet. De tekst op de huls is zwart net als de dop. Wat ik wel een beetje gek vind is dat de naam van Maybelline nergens is terug te vinden en er ook geen kleurnaam op staat.

In de hulzen zit 5 ml aan lipstick. De lipstick voelt meer aan als lipgloss tijdens het aanbrengen maar hij droogt wel mat op. De lipstick zou intense dekking geven met al één laagje, de metallic pigmenten zouden zorgen voor het intense kleurresultaat.

De applicator die bij de lipstick zit is erg basic en niet bijzonder, je kunt er prima de lipstick mee aanbrengen en nauwkeurig werken gaat ook redelijk goed.

Swatchen.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de lipsticks een bijzondere uitstraling hebben en ze hebben me positief verrast omdat ze uiteindelijk mat opdrogen en dat had ik niet direct verwacht. De blauwe kleur is niet mijn ding, ik had eerlijk gezegd verwacht dat het een zilveren kleur was maar het bleek blauw te zijn. De gouden en bronzen kleur vind ik wel heel erg mooi, goud is wel wat heftig maar wel draagbaar en de bronzen kleur is gewoon prachtig. Ik ben blij dat de lipsticks positief zijn uitgevallen en vind het ook wel eens leuk om eens wat anders te dragen dan de standaard kleuren. De lipsticks maken de lippen wel wat droger maar dat komt door het matte effect dus als je de lipstick verwijderd raar ik aan om een lekkere lippenbalsem aan te brengen zodat de lippen weer zacht en soepel worden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s