Catrice Lashes to kill 24h no panda eyes smudgeproof mascara

Een mascara maakt mijn wimpers compleet en ik heb een vrij grote stash. Zonder mascara voel ik me heel erg kaal en is mijn make-up look totaal niet af. Over het algemeen ben ik groot fan van de mascara’s van Catrice omdat ik er positieve ervaringen mee heb. De lashes to kill mascara heeft Catrice al in meerdere varianten uitgebracht en toen ze afgelopen jaar een no panda eyes variant uitbrachten was ik heel erg benieuwd naar deze variant. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

De mascara zit in een zwarte huls en er is op de huls gebruik gemaakt van witte en mint groene kleuren. Op de dop van de mascara staat ook een panda beertje afgebeeld dat vind ik zelf wel erg leuk omdat ik van dieren houd.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de mascara, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld maar kun je wel vinden op de website van Catrice.

De mascara beloofd mascara vegen onder de ogen te voorkomen, geschikt te zijn voor alle huidtypes en zweetresistent te zijn. De mascara is ook vegan dus daarom is hij geschikt voor iedereen. In de huls zit 10 ml aan mascara.

Het borsteltje van de mascara is vrij groot en heeft vrij lange haartjes, ik vind het wel iets lastiger om te werken met een wat groter borsteltje maar als je er eenmaal aan gewend bent gaat het prima. Ik ben allang blij dat het geen plastic borsteltje is.

Op de eerste foto zie je mijn wimpers zonder mascara en op de tweede foto heb ik de mascara aangebracht.

Ik vind de mascara wel fijn in gebruik, hij maakt mijn wimpers mooi zwart en ook de kleine haartjes kon ik mooi meepakken. Je ziet geen krul of volume bij de mascara maar dat word ook niet beloofd. Smudgeproof? aan de onderkant heb ik zeker geen mascara onder mijn ogen maar op mijn bewegend ooglid zie je wel degelijk wat mascara zitten, maargoed er word duidelijk vermeld dat het om vegen gaat onder de ogen en die heb ik niet dus smudgeproof is geslaagd vind ik. Ik vind de mascara fijn in gebruik en ben er blij mee.

Catrice Lashes to kill 24 h no panda eyes smudgeproof mascara €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s