Revolution Flawless matte shadow palette

Ik ben eigenlijk best wel fan van de oogschaduw paletten van Revolution, ik heb er inmiddels al een aantal getest en ben positief gestemd. Ik kwam een tijdje geleden het flawless matte shadow palette tegen van Revolution en was best wel benieuwd naar dit palette want zou dit palette mij ook enthousiast maken? Een palette met alleen matte kleuren kom ik niet heel vaak tegen dus toen ik dit palette tegen kwam was het een grote verassing. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

Het palette zit verpakt in een doosje als je deze koopt en het doosje ziet er wel heel mooi uit vind ik persoonlijk. Ik vind de kleur van het doosje heel mooi en de tekst flawless matte is als een soort 3d effect op het doosje gedrukt, ik vind het leuk gedaan.

Achterop het doosje staat de ingrediëntenlijst van het palette, ook staat er een afbeelding achterop met de kleuren oogschaduw die in het palette zitten, ik vind dit wel erg handig omdat er op dit moment geen testers liggen bij make-up producten.

Het palette zelf is gemaakt van kunststof. Gek genoeg is er gekozen voor een zwart glanzend uiterlijk bij het palette, ik had eerlijk gezegd een matte finish verwacht omdat het een mat palette is. De tekst op het palette is goud. Ik vind het uiterlijk van het palette niet heel bijzonder want eigenlijk zien de meeste paletten van Revolution er hetzelfde uit aan de buitenkant.

Achterop het palette vind je niet veel interessante informatie, er staat een kleine tekening op waar de oogschaduw kleuren genummerd zijn.

In de deksel van het palette zit een grote spiegel en dat is erg fijn. Het palette bevat 32 kleuren oogschaduw. Volgens Revolution vind je in dit palette alles wat je nodig hebt. Er zit een transparant plaatje op de oogschaduw waar de namen van de kleuren op staan. In totaal bevat het palette 0,544 g aan oogschaduw.

Swatchen:flaw – nutmeg – pearl – matte – shell – chrome – cork – stone – cool – sand – fawn – muse – warm – mud – leather – smoke – antique – nut – taupe – rosewood – rust – bear – olden – charcoal – soft – oak – bark – right – burnt – wood – earth – carbon.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben een beetje teleurgesteld in het palette, de pigmentatie vind ik niet heel erg goed en ik vind de kleuren in het palette ook niet heel erg verassend. De kleuren in het palette zijn vrij basic en vind je in veel paletten, hierdoor vind ik de ooglooks die je kunt maken met dit palette ook vrij basic en niet echt bijzonder. Ik denk dat er interessantere kleuren in dit paletten hadden gekund en dan was het palette voor mij ook wat vernieuwder geweest. Helaas is dit palette voor mij niet echt een aanrader mede door het pigment, ik heb gewoon betere paletten in mijn stash met meer pigment en ongeveer dezelfde kleuren.

Revolution Flawless matte shadow palette – Verkrijgbaar onder andere bij bol.com.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s