Mua Velvet lip laquer

Liquid lipsticks zijn toch wel groot favoriet bij mij geworden de laatste tijd, ik vind het fijn dat ze meestal lang blijven zitten en ook niet afgeven met eten of drinken. Ik heb een aantal hele mooie liquid lipsticks in mijn stash zitten en blijf het leuk vinden om nieuwe te proberen. Een tijd geleden kwam ik een velvet lip laquer van Mua tegen. Ik was erg benieuwd naar deze lip laquer en nam hem mee om te proberen, ik testte de lip laquer uit en vertel wat ik ervan vind.

De huls is gemaakt van kunststof en is transparant waardoor je de kleur al mooi kunt zien. De dop van de lip laquer is goud kleurig en de tekst is zwart. De huls is ook mat dus dat sluit mooi aan bij de lip laquer.

Op de achterkant van de huls staat eigenlijk nauwelijks informatie, er staat alleen long wear matte finish lip laquer. Op de website kun je wel de ingrediëntenlijst terug vinden van de lip laquer.

Op de onderkant van de huls staat de kleur van de lip laquer, ik heb de kleur sizzle.

De lip laquer zou lang blijven zitten en mat zijn dat is eigenlijk het enige wat er over de lip laquer bekend is. In de huls zit 3 ml van de lip laquer.

De lip laquer heeft een basic applicator waarmee je de lip laquer prima mee kunt aanbrengen, je kunt er ook best wel nauwkeurig mee werken.

Swatchen.

Lip laquer aangebracht op mijn lippen.

Ik ben heel erg enthousiast over de lip laquer. De lip laquer brengt heel fijn aan en is heel vloeibaar als je deze aanbrengt, eigenlijk droogt de lip laquer heel snel mat op. De lip laquer blijft heel goed zitten en ook lang, ik heb persoonlijk alleen gedronken met de lip laquer en hij bleef heel goed op zijn plek zitten. Ik moest ook best wel goed boenen om de lip laquer van mijn lippen te krijgen maar dat vind ik niet zo erg want dat zegt voor mij voldoende namelijk dat het een echt goed lip product is.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s