Waschies Make-up remover waspads

Make-up gebruiken is erg leuk vind ik persoonlijk maar het is ook belangrijk om make-up te verwijderen voor je naar bed gaat, veel vrouwen vinden dit niet zo’n fijn klusje en sommige vergeten het regelmatig maar toch is het heel belangrijk want zonder make-up kan je huid weer ademen. Er zijn gelukkig veel producten waarmee je je make-up makkelijk kunt verwijderen en tegenwoordig heb je zelf wasbare make-up sponsjes waarmee je je make-up kunt verwijderen, dit bespaart een hoop wattenschijfjes en veel van deze watjes werken al met alleen water. Bij Kruidvat kwam ik Waschies tegen, dit zijn wasbare make-up pads die je alleen maar hoeft nat te maken met water en dan zou je je make-up makkelijk kunnen verwijderen. Ik testte deze Waschies uit en vertel wat ik ervan vind.

De pads zitten in een doosje. Op de voorkant staat eigenlijk al heel duidelijk vermeld waar het product voor dient. Ook staat er groot op dat het om een pink edition gaat en laat ik zelf nou dol zijn op roze.

Achterop het doosje staat nog heel duidelijk beschreven wat de pads beloven te doen, ook staat er een wasvoorschrift op en dat is wel heel fijn want elk uitwasbaar make-up schijfje/padje heeft een ander wasvoorschrift. Wat ook fijn is dat er word beschreven waar de pads van gemaakt zijn.

In het doosje zitten twee pads die lekker groot zijn, ze zijn namelijk 12,5 x 8 cm. Ze hebben een roze en een witte kant en je kunt beide kanten gebruiken. De pads beloven zacht te zijn voor de huid en door de speciale vezel combinatie word het mogelijk gemaakt om een hoog reinigingseffect te bieden door de pad alleen nat te maken met water. De pads zijn heel vriendelijk voor de huid en vuil, make-up en lotions worden opgenomen.

In het doosje zit ook een gebruiksaanwijzing.

Je kunt de pads wassen op 95 graden. De pads bevatten 88 % polyester en 12 % viscose. De pads zijn heel ecologisch omdat je ze kan hergebruiken. Het idee achter de Waschies is eigenlijk heel simpel want niet iedereen kan tegen allerlei make-up afhaal producten of doekjes en krijgen een allergische reacties, dit kan je ook tegenhouden om make-up te gebruiken want eerlijk is eerlijk niemand wil uitslag overhouden nadat je make-up verwijderd is.

Ik heb de pad alleen nat gemaakt met water, en hij blijft zijn eigen vorm houden. Door de roze kleur zie je niet heel goed dat de pad nat is.

Met make-up en zonder make-up

Zo ziet de pad eruit nadat mijn make-up verwijderd is, de pad neemt eigenlijk alle make-up goed op en is na het gebruik ook zeker toe aan een wasbeurt.

Ik ben heel erg tevreden over de pads. De pads voelen heerlijk zacht aan en mijn make-up ging er vrij makkelijk vanaf, wel moest ik iets harder boenen omdat ik alleen water heb gebruikt maar dit voelt zeker niet naar aan omdat de pad super zacht is. Ook voor mijn ogen werkt de pad echt super goed en mijn make-up ging er nog beter af als met een wattenschijfje met remover. Ik ben ook wel benieuwd hoe de pads zullen werken nadat ze gewassen zijn want dit heb ik nog niet geprobeerd. Ik zou de pads persoonlijk niet wassen met wasverzachter want dan nemen ze geen vocht meer op en zullen ze een stuk minder goed hun werk doen.

Wasschies make-up remover waspads €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s