Rimmel Royal blush cream blush

Ik heb diverse blushes in mijn stash en over het algemeen gaat mijn voorkeur uit naar poeder blush, ik had echter nog nooit een cream blush geprobeerd van een wat duurder merk. Toen ik bij de Action de royal blush van Rimmel tegen kwam was ik toch wel benieuwd naar een cream blush van een wat duurder merk, ook al betaalde ik bij de Action een hele lage prijs voor deze blush. Ik testte de blush uit en vertel wat ik ervan vind.

De producten van Rimmel zitten bij de Action in een plastic verpakking, ik vind dit zelf erg fijn want zo is de kans veel groter dat je een ongebruikt exemplaar hebt, in de schappen bij de drogist zitten Rimmel producten niet in verpakkingen en ik weet niet waarom dit bij Action wel het geval is.

In de verpakking zit een kartonnetje en op de achterkant staat de ingrediëntenlijst van de blush, ik vind dit zelf dan wel echt een groot pluspunt want het is soms toch wel fijn om te weten wat voor ingrediënten gebruikt zijn bij een product.

Het doosje waar de blush inzit is vrij klein en heeft een leuke roze kleur, de tekst op het doosje is wit. Het doosje is gemaakt van kunststof. Ik vind het ook wel leuk dat het kroontje wat het logo van Rimmel is ook op het doosje is gedrukt.

Achterop het doosje staat de kleur van de blush vermeld, ik heb de kleur 030 coral queen. Verder staat er een heel klein beetje informatie over de blush achterop het doosje.

De blush heeft créme structuur die in poeder structuur veranderd zodra je deze aanbrengt. Je kunt de blush makkelijk aanbrengen met je vingers. De blush belooft makkelijk te blenden te zijn en de formule zou makkelijk op te bouwen zijn zonder een vette finish achter te laten. Je kunt de blush aanbrengen over je foundation heen maar ook op een gereinigde huid zonder foundation. In het doosje zit 3,5 g aan blush.

Swatchen.

Ik ben eigenlijk wel heel tevreden over de blush, ik ben normaal niet een heel grot fan van cream blush maar deze heeft mij positief verrast. Deze kleur hoef je zeker niet op te bouwen want deze is al best wel intens van zichzelf, het blenden vind ik niet echt makkelijk gaan moet ik zeggen. Ik heb de blush aangebracht over mijn foundation heen en toen vond ik hem best heftig maar nadat de blush was afgepoederd vond ik het effect echt heel mooi. Je ziet de blush nog heel mooi door de foundation heen maar het hele felle effect is er wel vanaf.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s