Meeki don’t sugarcoat make up palette

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mooie paletten tegen kwam bij de Action, ik kijk altijd in hun beautyhoek als ik daar kom en als er weer nieuwe producten liggen en ze spreken me aan neem ik ze eigenlijk altijd wel mee omdat de prijzen ook lekker low budget zijn. Toen ik make up paletten tegen kwam was ik direct enthousiast, helemaal toen ik zag hoe ze verpakt waren. Ik zag drie varianten en nam ze alle drie mee. Ik testte de paletten uit en vertel wat ik ervan vind.

De paletten zitten in een kartonnen doosje die eruit ziet als een snoepje. Ik vond dit direct erg leuk om te zien en dit sprak me ook wel direct aan. De paletten hebben de namen 627 choc-a-holic, 628 sweetheart en 629 sugar pie gekregen.

Achterop de doosjes staat wat meer informatie over de paletten. Ook staat van elk product de ingrediëntenlijst achterop het doosje vermeld.

De doosjes zijn gemaakt van stevig plastic en hebben een transparante deksel. Op de deksel staat don’t sugarcoat. De doosjes zijn allemaal hetzelfde van de voorkant dus je kunt ze alleen uit elkaar houden door de kleuren.

Achterop de doosjes Staan de namen van de paletten. Ook vind je een afbeelding van de kleuren die in het palette zitten. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop het palette van de producten.

In de paletten zitten zestien kleuren oogschaduw, één blush en twee highlighters. In totaal zit er 21,1 g aan producten in het palette. De pans van de oogschaduw kleuren zijn niet super groot maar je kunt er opzich prima in dippen met je kwast, De pans van de blush en highlighters zijn iets groter maar ook niet overdreven groot hierdoor is het dippen met een grotere kwast wel iets lastiger.

627 choc-a-holic

Swatchen.

ooglook gemaakt met het palette

628 sweetheart

swatchen.

ooglook gemaakt met het palette.

629 sugar pie

Swatchen.

ooglook gemaakt met het palette.

Ik ben erg verrast door de paletten op een positieve manier. Alle paletten hebben een best wel goede pigmentatie voor de prijs die ik heb betaald en daar ben ik soms enorm verbaasd over. Het is leuk dat de paletten zowel voor het gezicht als voor de ogen te gebruiken is. Je kunt met de oogschaduw kleuren diverse looks maken en je kunt de oogschaduw ook goed opbouwen. Wel geeft de oogschaduw wat fall out dus daar moet je wel rekening mee houden maar je kunt dit op zich prima wegwerken. Ik kan in ierdergeval weer drie mooie paletten aan mijn stash toevoegen.

Meeki Don’t sugarcoat make up paletten €2,69 per stuk verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s