W7 Lip Explosion lip colour palette

Lip producten daar ben ik dol op, ik draai mijn hand dan ook niet om voor een mooie lip kleur en voeg ze graag toe aan mijn stash. Ik ben dol op de palette van W7 en toen ik erachter kwam dat er ook een mooi lip palette van W7 bestond wilde ik deze graag hebben. Lip paletten hebben de neiging om tussen een lipstick en lipgloss in te zitten en het is altijd een beetje uitzoeken of een lip palette echt werkt. Ik testte het lip palette van W7 uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het palette is gemaakt van blik en dat is eigenlijk wel kenmerkend bij W7 want veel van hun paletten zijn van blik. Het palette ziet er in iedergeval super vrolijk uit, het blik heeft twee kleuren roze en er zijn allemaal lippen op het blik gedrukt dus ik vind het uiterlijk zeer geslaagd.

Achterop het palette staat de ingrediëntenlijst vermeld en het voordeel vind ik dat de tekst lekker groot is. Daaronder staat een afbeelding met de lip kleuren afgebeeld die in het palette zitten, ook staan onder de kleuren de namen van de kleuren.

In het palette zitten twaalf kleuren, er zitten zes glossy kleuren in en zes metallic/glitter kleuren. Hierdoor word het palette gelijk een stuk diverser. Ook zit er een kwastje bij het palette die je aan twee kanten kunt gebruiken. Er zit helaas geen spiegel in het palette maar dat is iets wat ik inmiddels wel gewend ben van W7. In totaal bevat het palette 8 g aan lip producten.

Swatchen:caution – veronika – loved up! – izabela – auntie sandra – party dress – ewelina – legs 11 – perky – tweet – flying high – girl power

Lip kleuren aangebracht op mijn lippen.

Het lip palette heeft me toch wel verrast, de kleuren zijn toch wel mooi gepigmenteerd en zijn ook goed op te bouwen. De lip kleuren blijven niet heel lang zitten want aan het einde van de middag was er bij mij niks meer te zien van de glossy kleuren terwijl ik alleen wat had gedronken. De metallic/glitter kleuren hebben mij persoonlijk het meeste verrast omdat die gewoon erg intens zijn. Ik vind het aanbrengen niet heel makkelijk gaan want de kleuren zijn niet super smeuïg waardoor het niet heel soepel aanbrengt. Ik heb dit palette voor een hele lage prijs gekocht en daar ben ik wel blij mee want de prijs die het palette normaal kost zou ik er persoonlijk niet voor neertellen.

W7 Lip Explosion lip colour palette €8,99 – Verkrijgbaar onder andere bij <a rel="noreferrer noopener" href="http://<a href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=41740&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fw7-lip-explosion-lip-colour-palette%2F9200000074457138%2F&name=W7%20Lip%20Explosion%20Lip%20Colour%20Palette">w7 lip explosion</a>" data-type="URL" data-id="<a href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=41740&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fw7-lip-explosion-lip-colour-palette%2F9200000074457138%2F&name=W7%20Lip%20Explosion%20Lip%20Colour%20Palette">w7 lip explosionBol.com.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s