Kruidvat Lash define skinny mascara

Mascara maakt mijn ooglook helemaal af, ik vind mijn ooglook niet mooi als ik geen mascara heb aangebracht. Ik heb diverse mascara’s in mijn stash en blijf het leuk vinden om nieuwe mascara’s uit te testen. Een minpuntje van de meeste mascara borsteltjes is dat je niet zo makkelijk bij alle kleine haartjes kunt komen, ik merk dit zelf regelmatig. Toen Kruidvat hun eigen make-up lijn uitbracht kwamen ze met een skinny mascara die ervoor zou zorgen dat je wel bij die kleine wimpertjes kunt komen. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik hiervan vind.

De mascara ziet er vrij klein uit als je naar de huls kijkt en dat maakt de mascara ook super geschikt om mee te nemen. De huls is zwart en de dop heeft een nude kleur net zoals de tekst. Ik vind de mascara qua huls wel opvallen omdat ik deze kleurencombinatie nog niet in mijn stash heb zitten en ook het formaat niet.

Achterop de mascara huls staat meer informatie over de mascara, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld en zie ik ook niet op de website van Kruidvat terug.

De mascara zou de wimpers perfect defineren, daarnaast zou je een hele mooie no make-up look kunnen creëeren met de mascara. Je kunt de mascara gebruiken voor zowel de bovenste als onderste wimper haartjes. De mascara zou ook zorgen voor een eyelinerachtig resultaat een wimperverlengend effect en een vollere wimperlijn.

Het bijzondere van de mascara is het borsteltje want die is ultra dun, hiermee kun je dus heel makkelijk ook bij de kortste haartjes komen en alle haartjes kun je heel makkelijk coaten, ook zou de mascara intens zwart zijn en niet klonteren.

zonder mascara en met mascara

De mascara heeft de prijs gekregen voor gekozen product van het jaar 2021, en ik snap dit ook wel heel goed. De mascara brengt heel makkelijk aan en ik was bang dat het borsteltje voor de bovenste wimpers niet heel handig zou zijn maar niks is minder waar ook voor de bovenste wimpers werkt de mascara super goed. Ik vind de intens zwarte kleur heel mooi en ook worden mijn wimpers goed gesepareerd. Het is zo makkelijk om bij de korte wimper haartjes te komen met dit borsteltje en dat is geweldig want ik heb hier met grote borsteltjes echt wel moeite mee. Ik kan de mascara echt zeker aanraden.

Kruidvat Lash define skinny mascara €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s