Get it girl Coco loco lipbalm

Het is winter en dus breekt voor mij de tijd van droge lippen weer aan, het is niet normaal maar ik heb drogere lippen dan ooit en veel velletjes wat gepaard gaat met pijn. Op dit moment is lippenbalsem mijn grote vriend en er gaat ook aardig wat lippenbalsem doorheen. Een tijdje terug kwam ik de coco loco lipbalm tegen van Get it girl, ik ben zelf op dit moment groot fan van lippenbalsems in potjes en blikjes dus ik was wel benieuwd wat deze lippenbalsem voor mij zou doen. Ik testte de lippenbalsem uit en vertel wat ik ervan vind.

De lippenbalsem zit in een blikje die er best wel vrolijk uitziet, er staat een kokosnoot met een gezichtje op en een geopende kokosnoot.

Achterop het blikje staat wat meer informatie over de lippenbalsem, helaas staat de ingrediëntenlijst niet achterop het blikje en kan ik deze ook niet terug vinden op de website van Get it girl.

De lippenbalsem heeft een subtiele kokos aroma en zou je lippen beschermen en verzorgen de hele dag door. De lippenbalsem is vegan en dierproefvrij. In het blikje zit 15 g aan lippenbalsem.

Als ik de lippenbalsem net heb aangebracht verzachten mijn lippen wel en voelen ze zeker lekker vet aan. Wel vind ik dat de werking van de lippenbalsem best wel kort is en je toch al vrij snel weer moet smeren om je lippen soepel te houden. Ik heb de lippenbalsem een aantal dagen achter elkaar gebruikt en merk nog niet echt verbetering, ook merkte ik dat mijn lippen heel erg uitgedroogd en pijnlijk aanvoelde nadat ik wakker werd en voor het slapen gaan de lippenbalsem had aangebracht. Ondanks dat ik de geur wel heel lekker vind en mijn katten ook erg blij worden van de geur is voor mij de werking niet goed genoeg helaas.

Get ir girl Coco loco lipbalm – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s