Colors of the wild eye shadow palette

De laatste tijd is de make-up van de Action veel beter geworden vind ik persoonlijk, ze begonnen ooit met alleen make-up van Max & More en tegenwoordig hebben ze meer merken. De oogschaduw paletten van de Action worden ook steeds beter en ook steeds mooier en leuker qua uiterlijk. Het colors of the wild eye shadow palette kwam ik nog niet zolang geleden tegen en ik vond het palette er prachtig uitzien en nam hem mee. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik ervan vind.

Het palette is gemaakt van stevig karton en heeft een gouden rand, verder staan er diverse huiden van dieren op het palette afgebeeld en de tekst is wit. Ik vind de combinatie van de verschillende printen het wit en goud een mooie combinatie om te zien.

Achterop het palette staan de kleuren oogschaduw afgebeeld met de namen van de kleuren. Verder staat er wat meer informatie over het palette achterop en ook de ingrediëntenlijst word vermeld.

Het palette sluit met een magneet, in de deksel zit een grote spiegel en wat ik ook erg leuk vind is dat de dieren printen rondom de spiegel doorlopen. De binnenkant van het palette bevat een soort landkaartje van Afrika waar ook dieren zijn afgebeeld en de oogschaduw kleuren in verwerkt zijn, ook nu staan de namen van de kleuren boven de oogschaduw gedrukt. In het palette zitten twaalf baked oogschaduw kleuren. In totaal bevat het palette 23,51 g aan oogschaduw.

Swatchen:hathi – jacala – shanti – phad – raksha – bosun – khan – mysa – keego – rama – viper – akela

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het palette er heel erg tof uitzien laat ik dat voorop stellen. De pigmentatie van de oogschaduw kleuren is niet van heel erg goede kwaliteit, de kleuren moeten opgebouwd worden en je moet er wel mee kunnen werken want niet iedereen heeft het geduld ervoor om uitgebreid een ooglook te maken met oogschaduw die wat meer aandacht nodig heeft. Ik vind zelf de twee ooglooks die ik heb gemaakt zeker geslaagd maar ik heb er wel wat moeite voor moeten doen, het zou kunnen zijn dat de pigmentatie wat intenser zou worden als je je kwast met wat fixing spray inspuit en dan de oogschaduw aanbrengt maar ik heb dit zelf niet getest. Voor mensen die net beginnen met oogschaduw zou ik zelf dit palette niet aanraden maar vind je het niet erg om wat langer te doen over het maken van een ooglook zou ik hem wel aanbevelen.

Colors of the wild eye shadow palette €4,79 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s