Kruidvat Beyond glow oil-blend glow primer

Primers zijn erg fijn als basis voor onder je foundation en je hebt ze dan ook in verschillende soorten. Primers op olie basis zie je steeds vaker terug komen, ik ben nog niet heel erg thuis in primers op olie basis maar t wend steeds meer. Kruidvat heeft in hun eigen merk lijn meerdere primers uitgebracht waaronder een primer op olie basis. Ik was erg benieuwd naar de primer en nam hem mee. Ik testte de primer uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De primer zit in een glazen flesje en bevat zwarte tekst. Het flesje is transparant en hierdoor zie je de primer mooi door het flesje komen. De dop is bekleed met roze en wit en dat is een schattige combinatie.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de primer, ook de ingrediëntenlijst staat achterop het flesje.

De primer beloofd licht te vangen en te weerspiegelen voor een natuurlijke en stralende look. Je kunt de primer gebruiken voor je foundation of solo voor een direct glow effect. Doordat de primer op olie basis is en goudglans bevat geeft het je huid een natuurlijke, stralende gloed voor een ultiem gezonde uitstraling. In het flesje zit 15 ml. De primer heeft een pipet waardoor je de primer goed kunt verdelen en een eigen dosis kunt bepalen wat je wilt aanbrengen.

Swatchen.

Mijn mening over de primer is niet heel positief, ik zie eigenlijk niks van de glow terug en er zitten ook een soort van kleine korreltjes in de primer wat niet fijn aanbrengt, ook de geur is niet heel aangenaam. Mijn make-up blijft opzich prima zitten maar omdat de primer meer beloofd dan dat vind ik het niet genoeg. Ik zou de primer solo zeker niet gebruiken omdat mijn gezicht er geen gezonde gloed van krijgt. Ik heb gewoon primers die in mijn stash zitten die mijn make-up goed laten zitten en geen andere dingen beloven en dat heb ik liever dan loze beloftes.

Kruidvat Beyond gold oil-blend glow primer €3,79 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s