Get it girl Eye love you to the moon and back eye palette

Oogschaduw paletten blijven mijn grote zwakte en als ik mooie paletten spot wil ik ze graag toevoegen aan mijn stash. Het merk Get it girl brengt steeds meer producten naar Nederland en dat vind ik erg leuk want ik ben fan van hun producten. Oogschaduw had ik nog niet eerder getest en was dan ook erg verrast toen ik twee oogschaduw paletten tegen kwam. Ik testte de paletten uit en vertel wat ik ervan vind.

De paletten zijn gemaakt van stevig karton en zien er vrolijk uit. Beide paletten hebben dezelfde afbeelding alleen hebben ze andere kleuren van buiten en van binnen.

Achterop de paletten staat meer informatie over het palette, de ingrediëntenlijst staat niet achterop en kan ik ook niet terug vinden op de website. Wel staan de kleurnamen nog op de achterkant vermeld.

In de deksel van de paletten zit een spiegeltje, ik vind dat altijd wel fijn. In de paletten zitten vier kleuren oogschaduw en de pans zijn vrij groot en hierdoor kun je lekker in de oogschaduw dippen. Beide paletten bevatten 10 g aan oogschaduw.

Swatchen:star dust – magic moon – sussy saturnus – big bang blue

ooglook gemaakt met het palette.

Swatchen:desert sand – rocky red – bronze beach – golden dust

ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind de ooglooks mooi geworden die ik heb gemaakt met beide paletten. Ik vind de kwaliteit van de oogschaduw kleuren niet fantastisch ze zijn vrij stroef en je moet ze heel erg opbouwen om er kleur vanaf te krijgen. Je kunt ook niet heel veel verschillende looks maken en dat is jammer. Ik zou de oogschaduw paletten niet echt geweldig.

Get it girl Eye love you to the moon and back eye palette – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s