Real Techniques Instapop eye brush duo

Ik blijf een groot fan van de kwasten van Real Techniques, en ik probeer eigenlijk de hele collectie compleet te maken. Voor kerst besloot ik voor mezelf de insta pop eye brush duo set cadeau te doen. Oogschaduw kwasten zijn gewoon erg fijn om te hebben en ik vind het ook fijn om te investeren in goede kwasten. Ik vertel je meer over de insta pop brush duo set van Real Techniques.

 

De kwasten zitten in een doosje en ik moet nog steeds een beetje wennen aan het nieuwe uiterlijk van de kwasten. Ik vind het persoonlijk heel fijn dat de kwasten goed dicht geseald zijn want zo weet je zeker dat je kwasten hebt die nog niet gebruikt of aangeraakt zijn.

Achterop het doosje staat een korte uitleg over de kwasten, ook staan de social media accounts achter het doosje vermeld. Uiteraard mag een afbeelding van de twee dames die achter het merk schuilgaan niet ontbreken.

In het setje zitten de grease brush en shade brush. De kwasten hebben beide een schuine afloop en hiermee kun je heel precies poeder geconcentreerd aanbrengen.

Ik vind het zelf wel erg fijn dat er duidelijk op de kwast staat welke kwast het is, dit maakt het aanbrengen van make-up gewoon een stuk makkelijker vind ik persoonlijk.

Instapop crease brush

Met de crease brush kun je heel makkelijk oogschaduw in de crease aanbrengen, doordat de kwast niet een hele grote kop heeft kun je heel makkelijk bij de crease komen, vooral omdat je in de crease vrij nauwkeurig kunt werken en dan is dit kwastje ideaal.

Instapop shade brush

Met de shade brush kun je ook in crease werken als dubbele lijn bijvoorbeeld, ook is de shade brush ideaal om oogschaduw mee aan te brengen over het gehele ooglid of aan de buitenkant van het oog, ook kun je makkelijk oogschaduw onder je oog aanbrengen.

Ik ben weer super enthousiast over deze kwasten set. De kwasten werken heel fijn en voelen ook heel prettig aan op mijn oogleden. Wat ik ook een groot pluspunt vind is dat je met de kwasten poeder oogschaduw, cream oogschaduw en glitter kunt aanbrengen. Het grote voordeel is ook dat je de kwasten gewoon heel makkelijk kunt wassen. Ik ben in ieder geval super blij met deze aankoop en gebruik ze met veel liefde.

Real Techniques Instapop eyebrush duo €15,00 – Verkrijgbaar bij bol.com.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s