Catrice Liquid camouflage high coverage concealer

De liquid camouflage concealer van Catrice testte ik eerder en daar was ik erg enthousiast over, nu kwam ik laatst van deze concealer ook een groene variant tegen of zoals we groene concealers noemen een anti red variant. Ik was erg benieuwd of de groene variant van de concealer ook zo goed zou bevallen dus nam hem mee. Ik testte de concealer uit en vertel wat ik ervan vind.

De concealer zit in een huls die is gemaakt van kunststof, de huls is transparent en hierdoor je die de groene concealer door de huls heen, de dop van de huls is zwart net zoals de tekst op de huls.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de concealer, de ingrediëntenlijst van de concealer staat niet achterop de huls maar is wel op de website van de Catrice te vinden.

De concealer heeft als kleurnaam 200 anti red gekregen.

De concealer beloofd een hoge dekking te hebben en ook langhoudend te zijn, daarnaast zou de concealer waterproof zijn en vloeibaar, naast de optimale dekking zou de concealer ook verzorgend zijn. Ook zou de concealer waterproof zijn.

De concealer heeft een normale basic applicator waarmee je de concealer vrij ruim kunt aanbrengen rondom de ogen en op andere delen van het gezicht.

Swatchen.

De concealer bevalt mij heel goed, de dekking is heel erg hoog en hij dekt goed rode plekken. Het inblenden van de concealer kost wat meer moeite omdat de groene kleur wel erg heftig is en een beetje blijft hangen maar na het afpoederen zie je eigenlijk niks meer terug van de groene kleur. Ik heb even getest of de concealer daadwerkelijk waterproof is door mijn hand waar ik de concealer op had aangebracht op onder de lopende kraan te houden en de concealer werd niet weggespoeld en bleef goed op zijn plek, ik denk dat de concealer een regenbui zeker overleefd eventueel zwemmen met de concealer vind ik twijfelachtig en durf niet te zeggen of de concealer zwemwater houd. Ik ben in ieder geval super tevreden over deze groene concealer.

Catrice Liquid camouflage high coverage concealer €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s