Catrice Limited editie Kaviar Gauche 2020

Catrice heeft al een paar jaar een succesvolle samenwerking met Kaviar Gauche. Deze limited editie komt bijna elk jaar terug met nieuwe producten en ook dit keer was er weer een samenwerking. Ik was over de eerdere limited edities over het algemeen wel enthousiast dus ik was ook super benieuwd naar de producten die in deze limited editie waren uitgebracht. Ik testte de producten uit en vertel wat ik ervan vind.

In de collectie zit een oogschaduw palette, highlighter palette, twee nagellakjes, twee volumizing lip boosters en een kwast.

Het doosje van de highlighter ziet er heel erg mooi uit, hij heeft een hele mooie gouden rand en er zijn gouden glitters op de bovenkant verwerkt, de tekst op het doosje is ook goudkleurig.

De highlighter heeft de naam C01 glow couture gekregen, achterop het doosje staat wat meer informatie over de highlighter en ook de ingrediëntenlijst staat erop.

In de deksel zit een spiegeltje verwerkt en dat is altijd erg fijn, in het doosje zit 8,7 g aan highlighter. In de highlighter zit een hele mooie afbeelding verwerkt, de highlighter heeft een roze kleur met lichtreflecterende pigmenten.

Swatchen.

Ik vind de highlighter echt heel mooi, je moet hem een beetje opbouwen maar dan zie je een hele mooie glans en daar houd ik wel van, ik vind het ook fijn dat de highlighter een koele tint heeft want dat vind ik zelf mooi bij mij passen.

Het oogschaduw palette heeft ook een gouden rand en is bezaaid met kristallen de tekst staat er in een gouden blokje opgedrukt, het geheel ziet er heel erg mooi uit.

Het palette heeft de naam C01 Crystal collection gekregen. Achterop het palette staat geen informatie over de oogschaduw maar wel de ingrediëntenlijst.

In de deksel van het palette zit een mooie spiegel. In het palette zitten negen kleuren oogschaduw er zitten zowel matte als glinsterende kleuren oogschaduw in het palette. In het palette zit in totaal 10 g aan oogschaduw.

Swatchen.

ooglook gemaakt met het palette.

Het oogschaduw palette valt heel erg tegen, de pigmentatie is gewoon erg slecht. Ik heb geprobeerd om de oogschaduw op te bouwen en zelfs mijn make-up kwast heb ik ingesprayd met fixing spray maar het is niet de pigmentatie die ik graag zie bij een oogschaduw palette.

De volumizing lip boosters zitten in vrij basic hulzen, deze zijn transparant. Ook komen de gouden details weer terug deze zie je in de tekst en de dop is goudkleurig.

De lipglossjes hebben de namen C01 rose spectacle en C02 delicate dream gekregen.

De lipgloss belooft de lippen voller te laten lijken, er zit namelijk menthol in en dit zou zorgen voor vollere lippen. Je kunt de lipgloss solo dragen of in combinatie met een lipstick, de lipgloss laat een delicate verfijnde glans achter op de lippen. In de huls zit 1 ml aan lipgloss.

De applicator van de lipgloss vind ik vrij klein en ik vind hem niet heel fijn werken, de lipgloss moet echt in meerdere keren aangebracht worden door de kleine applicator en ook word er niet heel veel product opgenomen.

Swatchen.

Lipgloss aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de glitters in de lipgloss leuk en zou ze over lipstick heen leuker vinden dan zo omdat er geen kleur vanaf komt. Mijn lippen worden niet groter met de lipgloss dus dat effect werkt totaal niet.

De nagellak zit ook in een vrij basic verpakking, eigenlijk kennen we inmiddels de potjes wel van Catrice, wel komt de kleur goud weer terug door de tekst. De dop is zilverkleurig.

De nagelakkjes hebben de namen C01 flirty glitter en C02 eternal shine gekregen.

De nagellakjes hebben een dubbele dop. De nude variant belooft subtiele glamour en de glitter variant zou echt indruk maken, beide lakjes hebben een glans formule. In de potjes zit 10,5 ml aan nagellak.

De nagellakjes hebben een vrij basic applicator waarmee je je nagels prima kunt lakken, ik heb er mijn nagels op een fijne manier mee kunnen lakken in iedergeval.

nagellak aangebracht op mijn nagels.

Ik vind de nude nagellak heel erg tegen vallen, ik vind de dekking niet mooi en je ziet de kleur bijna niet. De glitter vind ik wel heel mooi om als top coat te gebruiken bij andere nagellak.

Ik had best hoge verwachtingen van deze limited editie maar ben toch wel een beetje teleurgesteld, eigenlijk vind ik alleen de highlighter en glitter nagellak heel geslaagd uit de collectie maar de andere producten vallen heel erg tegen. Ik hoop dat als er nog een limited editie komt met Kaviar Gauche de producten beter zullen zijn want dit is gewoon zonde.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s