Soda #lashlover waterproof mascara

Waterproof mascara vind ik wel een handige uitvinding, helemaal met de vele regen die in ons land valt. Toch kies ik niet heel vaak voor een waterproof mascara eerlijk gezegd. Ik heb wel een aantal waterproof mascara’s in mijn stash dus dat is altijd handig. Laatst kwam ik van het merk Soda een mascara tegen die waterproof is, ik heb positieve ervaringen met het merk Soda dus ik was wel benieuwd naar deze mascara. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

De mascara zit in een doosje die blauw gekleurd is, er staat een getekende afbeelding van een mascara op en je kan niet opmaken hoe de mascara er in werkelijkheid uitziet. Ik vind het wel fijn dat de mascara in een doosje zit want zo weet je zeker dat je een ongebruikt exemplaar in handen hebt.

Op de achterkant van het doosje staat de ingrediëntenlijst van de mascara, ik moet wel zeggen dat de tekst super klein is dus het lastig te lezen is.

De mascara heeft de naam 001 black cult gekregen.

De mascara huls is blauw wat ik zeker vind passen bij een waterproof mascara. De tekst op de huls is wit gekleurd ik vind het ook wel leuk dat er een schelpje op afgebeeld staat.

De mascara belooft zwemmen of regen te overleven dat is wel logisch natuurlijk bij een waterproof mascara, verder zou je geen wattenschijfjes nodig te hebben om de mascara te verwijderen.

De mascara heeft een borsteltje wat is gemaakt van echte haartjes, dit zijn mijn favoriete mascara borsteltjes want ik hou zelf totaal niet van plastic borsteltjes.

Ik ben niet heel erg enthousiast over de mascara, mijn wimpers worden zwart en dat is prima want er word verder niks beloofd. Maar ik krijg de mascara er te makkelijk af met een gewone micellair water en een echt goede waterproof mascara heeft toch wel wat meer moeite nodig om te worden verwijderd. Ik denk niet dat deze mascara een flinke regenbui of een dagje zwemmen overleefd dus ik ben er niet heel erg tevreden over.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s