Nivea Curl haar styling

Krullen in mijn haar vind ik echt fantastisch! Goede haarproducten zijn het halve werk als je aan de gang gaat met hitte bronnen in het haar. Nivea heeft een lijn uitgebracht met haarproducten die heel geschikt zijn voor het bewerken van je haar met hitte bronnen. Eerder testte ik al de producten van Nivea voor stijl haar en die bevielen goed. Ik was dan ook reuze benieuwd naar de producten voor krullend haar dus ik besloot deze ook eens te testen. Ik vertel wat ik van deze producten vind.

Ik testte drie producten uit de lijn voor krullend haar namelijk de styling primer, plumping mousse en de forming spray. De verpakkingen zijn erg mooi vorm gegeven ze zijn wit met blauwe tekst en paarse accenten. Omdat er lijnen zijn uitgebracht voor meerdere haarstijlen is het wel leuk dat elke lijn een andere kleur heeft gekregen.

Achterop de verpakkingen staat meer informatie over de producten. Op de styling primer staat ook de ingrediëntenlijst vermeld maar op de twee andere producten niet.

Styling primer:

De styling primer zit in een plastic flesje. De styling primer breng je aan voordat je je haar gaat krullen. De primer beschermt je haar tot 220 g aan hitte, daarnaast zorgt de primer voor een niet plakkerig gevoel en verfrist en herdefinieert de primer droge krullen. De primer verzorgt je haar ook en zou je afgelijnde krullen krijgen.

De primer heeft een klein tuitje gekregen waar de primer uitkomt, er komt eigenlijk een fijne hoeveelheid primer uit bij één pompje, mocht je het niet genoeg vinden kun je altijd primer erbij pakken.

primer aangebracht in mijn haar.

Plumping mousse:

De plumping mousse zit in een bus en heeft een plastic dop gekregen. De mousse belooft natuurlijk golvend haar en veerkrachtige krullen, ook zou de mousse je haar glans geven daarnaast heeft de mousse een aanraakbare definitie, zorgt het voor afgelijnde krullen en verzorging en kun je het elke dag gebruiken.

Als je op het druk mechanisme duwt bovenop de bus komt er mousse uit de bus, je kunt uiteraard zoveel mousse nemen als je zelf wilt.

mousse aangebracht in mijn haar.

Forming spray:

De forming spray zit in een spuitbus, de forming spray zou 24u krul control hebben en zorgen voor glanzende en bouncy krullen. Verder zit er geen alcohol in de forming spray en is het makkelijk aan te brengen en ook de forming spray beloofd afgelijnde krullen.

De vernevelaar die op de bus zit is fijn in gebruik, de spray komt er met een fijne hoeveelheid uit en je kunt de spray makkelijk aan brengen.

Spray aangebracht in mijn haar.

Laat ik beginnen met het feit dat ik de producten stuk voor stuk heerlijk vind ruiken. Voor mij hebben de producten weinig gedaan omdat mijn haar te dik is voor mooie krullen, de krulletjes die erin zaten waren na een paar uurtjes toch wel weer verdwenen en ik denk zelf dat dit komt door mijn haartype en niet zozeer voor de producten. Misschien dat de producten bij minder dik haar wel fantastisch werken maar bij mijn haar is het helaas geen succes.

Nivea Curl styling – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s