W7 Provocative pressed pigment palette

W7 is ook één van de merken waar ik al een tijd fan van ben, de producten zijn betaalbaar en over het algemeen ook redelijk goed. Ik vind de oogschaduw paletten van W7 altijd wel erg fijn en heb er ook diverse van in mijn stash. Laatst kwam ik bij Kruidvat een aantal paletten tegen die ik nog niet had en was hier reuze benieuwd naar. Ik nam er een aantal mee omdat ze er mooi uitzagen en mijn aandacht trokken. Één van die paletten is het Seduces oogschaduw palette die er al heel er mooi uitziet. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

Het palette is gemaakt van stevig karton en is bezaaid met glitters, het oog wil ook wat er dit palette ziet er gewoon super mooi uit helemaal in combinatie met de gouden tekst.

De glitters lopen door op de achterkant en dat is ook erg leuk. Op de achterkant staat een afbeelding van de oogschaduw kleuren die in het palette zitten en ook de ingrediëntenlijst.

In de deksel van het palette zit een spiegel dat is altijd erg fijn, het palette sluit door middel van een magneet. In het palette zitten veertien kleuren oogschaduw, onder de oogschaduw kleuren staan de namen vermeld en dat vind ik ook altijd een leuk extraatje. Ook zit er een dubbelzijdige applicator bij het palette. In totaal bevat het palette 11,2 g aan oogschaduw.

Swatchen:lace – oyster – champagne – strawberries – allure – alphrodisiac – silk – desire – touch – elicit – vamp – temptation – must – fishnets

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben super enthousiast over het oogschaduw palette, het palette ziet er super mooi uit en de oogschaduw heeft een goeie pigmentatie. Ook ruikt het oogschaduw palette heel erg lekker. Je kunt leuke ooglooks maken met het palette en de oogschaduw blend ook heel mooi uit. Ik ga het oogschaduw nog heel vaak gebruiken en ben blij dat ik deze aan mijn stash kan toevoegen.

W7 Seduced provocative pressed pigment palette – Verkrijgbaar online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s