Catrice Prime and fine no more red anti-red primer

In mijn stash zitten diverse primers en die van Catrice komen veelvoudig terug. Ik vind primer toch wel een fijne basis om te gebruiken en test graag nieuwe primers uit. Een primer die tegen roodheden zou werken heb ik al eerder getest maar toen kwam ik de variant met hemp oil tegen, ik heb eerder producten getest waar hemp oil in verwerkt was en die bevielen mij goed. Ik testte de prime and fine ant red primer met hemp oil uit en vertel wat ik ervan vind.

De primer zit in een tube en die is gemaakt van plastic. De tube is groen van kleur en de tekst op de tube en de dop zijn zwart. Er zit een klein wit stickertje op de tube waarop een wiet plantje staat en de tekst with hemp oil.

Achterop de tube staat wat meer informatie over de primer, ook de ingrediëntenlijst staat achterop de tube vermeld.

De primer beloofd rode delen op je gezicht te neutraliseren, de hennep olie zou kalmerend werken, ook zou de primer de perfecte basis zijn voor onder je foundation. De primer is volledig veganistisch. In de tube zit 30 ml aan primer.

De primer is goed geseald als je deze koopt, dus de kans is heel klein dat deze al gebruikt is. De primer heeft een vrij normale opening waar eigenlijk een prima hoeveelheid aan primer uitkomt.

Swatchen.

Ik vind de primer fijn in gebruik, de substantie voelt erg fijn aan. Ik schrok wel even toen ik de primer aanbracht want ik voelde me net de hulk zo groen zag ik eruit. Gelukkig zag je hier niks meer van toen ik mijn foundation had aangebracht. Ik merk dat de primer ook heel fijn aanvoelt op mijn huid, en ik heb het idee dat die komt door de hennep olie. Ik had op het moment dat ik de primer gebruikte niet echt een rode huid, ik heb wel een rode plek bij mijn neus en die werd niet gedekt door de primer maar deze kwam ook door mijn foundation heen dus ik weet niet zo goed waar dit vandaan komt. Ondanks alles vind ik de primer fijn in gebruik en ga hem zeker vaker gebruiken.

Catrice Prime and fine no more red anti-red primer €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s