Catch & shine nail polish

Ik ben dol op nagellak en heb ook een vrij grote collectie. Een ruime tijd geleden kwam ik bij het Kruidvat nagellakjes tegen wat Catch & shine. Ik kende dit merk nog niet maar de lakjes waren heel schattig verpakt en zagen er ook erg leuk uit. Ik kwam drie setjes tegen en wilde deze gewoon heel graag uitproberen dus ik nam ze mee. Intussen heb ik alle kleuren nagellak uitgebreid getest en ik vertel wat ik van de nagellak vind.

De setjes zitten dus op een hele leuke kaart waar een dier op staat, ik vond dit er wel super schattig uitzien en vond het ook gewoon leuk om cadeau te geven bijvoorbeeld. Ik heb de setjes panda, fox en koala.

Op de achterkant van de kaart staat de ingrediëntenlijst van de nagellak. Verder is er niks over de nagellak bekend dus er worden geen beloftes gemaakt wat de nagellak zou doen.

De potjes zijn vrij klein, er zit in één potje 4,8 ml aan nagellak. Ik vind de potjes er wel schattig uitzien met hun omvang. Ik vind het wel jammer dat de kleurtjes geen namen hebben gekregen want dat vind ik altijd wel leuk als nagellak op een kleur naam heeft.

Achterop het potje staat de naam van het merk en een website vermeld, ook staat erbij dat deze lijn speciaal voor Kruidvat ontwikkeld is.

De kwastjes van de nagellak zijn best wel smal en klein, dit was ook zeker te verwachten met de kleine potjes. Ik heb mijn nagels in drie streken van het kwastje compleet kunnen lakken, met grote kwastjes lukt het vaak in twee keer strijken al.

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

Ik ben eigenlijk best wel te spreken over de lakjes, ik moet zeggen dat de dekking niet evengoed was bij alle lakjes maar dit was heel makkelijk op te lossen door er een witte basis kleur onder te gebruiken daardoor werd de kleur mooi zichtbaar. Ik heb op alle nagels twee laagjes lak aangebracht en ik vond dat de nagellak met de witte kleur eronder ook best lang en goed bleef zitten. Ik vind het wel jammer dat de potjes vrij klein zijn want ze bevallen eigenlijk erg goed en met kleine potjes ben je er sneller doorheen. Ik ga de kleurtjes zeker nog vaker dragen want ze bevallen goed.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s