Labello Verzorgende lip scrub

Verzorging voor mijn lippen vind ik erg belangrijk en ik gebruik dan ook zeker meerdere keren per dag een lippenbalsem, Labello is wel één van mijn favorieten lip producten als het om verzorging gaat. Een tijdje geleden kwam Labello met een verzorgende lip scrub, ik was wel benieuwd naar de lip scrub want ik ben wel bekend met lip scrub maar elke lip scrub is toch weer anders. Ik wilde de lip scrub zeker uit proberen en nam beide varianten mee. Ik testte de lip scrub uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De Labello zit op een kaart en is goed geseald. De kaarten hebben roze en groene kleuren gekregen en vallen wel op, ook staat er een geel vlak op waar nieuw! op staat dus wat dat betreft zijn ze makkelijk te vinden in het schap.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de werking van het product, dit vind ik wel handig want er word ook vermeld hoe je het moet gebruiken. De ingrediëntenlijst staat ook achterop de verpakking vermeld.

De hulzen zijn eigenlijk precies hetzelfde als de lippenbalsem van Labello. Echter hebben de scrubs een roze en groene dop en bevatten de doppen hele kleine bobbeltjes die je voelt als je de huls vast hebt dus dat onderscheid de scrub hulzen wel van de lippenbalsems.

In de huls zit 5,5 ml aan lip scrub. De groene lip scrub bevat aloe vera en vitamine e. en de roze lip scrub bevat rozenbottelolie en vitamine e. De lip scrub belooft extra zachte lippen te geven. Als je de scrub voor het eerst gebruikt moet je de bovenste laag van de scrub eraf wrijven om de scrub deeltjes vrij te laten komen. Je kunt de scrub aanbrengen op je lippen en daarna je lippen over elkaar heen wrijven zodat de scrub deeltjes verspreid worden. Er staat niet bij dat je de scrub van je lippen moet halen dus ik ga ervan uit dat de deeltjes niet schadelijk zijn mocht je deze binnen krijgen, je kunt de scrub dagelijks gebruiken en ook kun je de scrub als primer gebruiken onder je lipstick.

Ik ben zeer enthousiast over de lip scrubs. Beide scrubs hebben een heerlijke geur dus dat is al erg aangenaam. De scrubs brengen fijn aan en voelen ook zacht aan op mijn lippen. Ik vind het zelf fijn om de scrub aan te brengen voor het slapen gaan want zo kan het lekker lang intrekken en de volgende dag heb ik heerlijke zachte lippen. Ik heb de lip scrub nog niet als primer gebruikt maar ben dit zeker nog van plan. Ik vind het heel erg leuk dat een merk als Labello nu een lip scrub in het vaste assortiment heeft gebracht want over het algemeen is het kopen van lip scrub niet heel eenvoudig heb ik ondervonden. Ik kan de scrubs zeker aanraden.

Labello Verzorgende lip scrub €4,99 per stuk – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s